måndag 8 april 2013

”Vi kom hit för jihad, gick med i al-Qaida”



                                                   


Nu har den brittiska tv-kanalen Sky News intervjuat några av de rebeller som siktar på att ta över makten i Syrien inom kort – och som stöds av den svenska regeringen via biståndsorganet SIDA.

Det är en till stora delar utländsk trupp som dyker upp framför kameran när Sky News kommer på besök i ett fängelse utanför Damaskus. Här sitter en grupp araber och en turk inlåsta eftersom den syriska regeringen anklagar dem för allmänfarlig ödeläggelse och förberedelse till terrorbrott.

– Jag gick med i Al-Nusra Front, som är en ny förgrening av al-Qaida, berättar en av de fängslade araberna i inslaget.

Han förklarar också varför Al-Nusra Front, som är en av de stridande miliser som sorterar under Syriska Nationella Rådet, inte längre opererar under sitt mer kända namn al-Qaida.

– Människor blir förbannade när de hör al-Qaida och har en negativ bild av organisationen. Så därför startade de en ny förgrening under det nya namnet Jabhat al-Nusra.

När reportern frågar varför mannen kommit till Damaskus är svaret lika kort som enkelt.

– För jihad, säger han.

Fria Tider rapporterade tidigare att Fredrik Reinfeldt har erkänt att regeringen har sänt över 110 miljoner skattekronor för att stödja upproret i Syrien. Under sommaren 2012 bjöd Fredrik Reinfeldt in rebellernas centralkommando, Syriska Nationella Rådet, för att hålla ett möte i Stockholm. Rådet valde dock att hålla mötet i Tyskland istället.

http://www.youtube.com/watch?v=RBkTQU6Yuns&feature=player_embedded

Källa: nedanstående artikel.
http://www.friatider.se/reinfeldt-ger-100-skattemiljoner-till-syriska-terrorister

Tidningen The Guardian har tidigare avslöjat att Syriska Nationella Rådet leds av en liten grupp medlemmar i den kontroversiella Bilderberg­gruppen. Även Fredrik Reinfeldt, Carl Bildt och Jonas Bonnier är medlemmar i samma kontroversiella organisation.

Källa: nedanstående artikel.

http://www.friatider.se/frihetskampar-i-syrien-vi-kom-hit-for-jihad-gick-med-i-al-qaida

Jag anser det är fel att skattepengar skall gå till stöd för uppror i länder, det leder ju bara till att fler människor dödas och skadas..Kunde aldrig tro att Reinfeldt eller Karl Bildt var för något sådant.

Men kan detta ha något att göra med att moderaterna har en radikal islamist i riksdagen som sitter i försvarsutskottet?  Intervju med honom samt länkar till artiklar rörande hans friskola i Göteborg där det förekommit alllvarliga kränkningar m.m. finns att läsa i nedanstående länk.

http://ladycobra.wordpress.com/2012/12/18/sveriges-ekonomi-och-okade-kostnader-for-invandringen/.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar