onsdag 17 april 2013

Åtalad iranier hatar ”blonda kvinnor med makt” – nu rensas tingsrätten på blondiner

                                                        
    

En 47-årig man från Iran åtalas idag för att ha förberett mord på flera blonda kvinnor. Enligt polisen har den nu åtalade invandraren en särskild aversion mot ”blonda kvinnor med makt”. Nu väljer myndigheterna att tillmötesgå mannen genom inte låta blonda jurister delta när rättegången mot honom inleds i Uppsala tingsrätt idag.


I mannens bostad hittade polisen anteckningar där han kartlagt några av sina tilltänkta offer och deras barn. Enligt polisutredningen har mannen förberett ett mord på en blond kvinnlig läkare genom att ta reda på var hon bor samt genom att försöka skaffa ett skjutvapen. Han har dessutom uttryckt hot mot en kvinnlig blond åklagare i Uppsala samt en manlig blond överläkare.


Enligt Aftonbladet hyser mannen agg mot svenska kvinnor i maktpositioner, i synnerhet sådana med blont hår.

I mannens bostad har polisen påträffat en stor mängd anteckningar och bilder på blonda svenska kvinnor. Bland dem ett gammalt tidningsurklipp på Veronica Maggio tillsammans med anteckningar om hemadressen till en annan blond kvinna.


Kammaråklagare Johan Delin, som håller i åtalet mot den 47-årige mannen, är vare sig kvinna eller blond. Enligt Aftonbladet lottades målet dock först ut på en blond kvinnlig åklagare, som alltså nu lämnat utredningen.


Hon säger till tidningen att man från åklagarmyndighetens sida ansåg att målet borde handläggas av en manlig åklagare, mot bakgrund av ”omständigheterna i ärendet”.
Även målsägarbiträdet, en blond kvinnlig advokat, får en manlig ersättare när rättegången inleds idag. Hon vill dock inte lämna några kommentarer till Aftonbladet.


47-åringen har tidigare gett sig på kvinnor, på 90-talet vårdades han på en psykavdelning och attackerade i samband med det två kvinnliga vårdare. Han har dessutom dömts en gång för ofredande efter att ha ringt och hotat en kvinna via telefon.

Den åtalade mannen har hunnit få medborgarskap i Sverige och kan därför – med nuvarande lagstiftning – inte utvisas ur landet även om det skulle bli en fällande dom.

Källa: Fria Tiders artikel nedan.

http://www.friatider.se/han-ville-doda-blonda-svenska-kvinnor

Aftonbladets artikel angående ovanstående, läs nedan.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article16612768.ab



Gå in på nedanstående video och lyssna på en kvinna från Iran vad hon aner om kvinnosynen
inom islam och vad hon anser om islam.



Infiltration i politiska partier är ju effektivt för att få makt och kunna påverka i islamistisk riktning.
I nedanstående video som är baserad på Dr. Peter Hammonds statistik och åsikter om Islam, framgår det mycket som redan stämt in i sverige, detta med att muslimer gör sig till offer när de blir kritiserade bl.a. Lyssna själva på det som sägs i videon.


I nedanstående artikellänk kan ni läsa texten som är grunden till ovanstående video.
Dr. Peter Hammond står för artikeln.
http://archive.frontpagemag.com/readArticle.aspx?ARTID=30675

Kvinnor stenas till döds i länder där sharialagen existerar..se nedanstående video som visar en sådan stening, fruktansvärt hur kan man göra något sådant...Jesus skulle varit där och sagt som det står i bibeln att han sade när de skulle stena en kvinna.. " DEN SOM ÄR HELT UTAN SYND KASTA FÖRSTA STENEN".




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar