onsdag 17 april 2013

Demokratiföraktande muslim nästa självmordsbombare?


                        

                                                
     

En 35-årig muslim i Örebro visar idag öppet sitt demokratiförakt samtidigt som han uppger att han har inlett förberedelser inför kristallnatten. Detta är något som säkerhetspolisen borde titta närmare på.


Jag har börjat förberedelsen inför kristall natten. För er som fortfarande vill liva i drömmen ( demokrati) önskar jag er lycka till. Men islam är islam och den är fastställd sedan 1500 år sedan och ingen kommer att förfina eller förändra den. sossar moderater, SD bögar och flator och alla ni andra som vill att vi muslimer ska offra visa grundläggande värderingar för att passa i samhällsnormen vill jag säga er lycka till. det finns vissa muslimer som ibland blir tvungna att avstå från vissa värderingar för att kanske uppnå något större för islam och muslimer till dessa säger jag bara att allt handlar om avsikt och på minna om att ALLAH vet vad vi döljer inom oss.

Så skriver 35-årige Amer Nour från Örebro idag på sin vän Mustafa Al-Sayed Issas Facebooksida. Ironiskt nog arbetar Nour på Enheten för Social hållbarhet på Länsstyrelsen i Örebro län med ansvar för integrationsfrågor medan Issa är ordförande för Sveriges Unga Muslimer och har själv en märklig tongång.

Amer Nour är även en av företrädarna för Al-Risalah Skandinaviska Stiftelse som driver den wahabistiska Al-Salamskolan i Örebro.


Al-Salamskolan tar emot 100 000–150 000 kronor per år i bidrag från en närbesläktad stiftelse till Al-Haramain Islamic Foundation, en saudisk missionsstiftelse som företräder den wahhabitiska formen av islam och som står med på FN:s terrorlista. Al-Haramain har, enligt USA, gett finansiellt stöd till flera av al-Qaidas grenar.

Källa: artikel i Avpixlat, där ni kan läsa mer om detta.

http://avpixlat.info/2013/04/14/demokratiforaktande-muslim-nasta-sjalvmordsbombare/

Jag undrar om det är samma lära i moderaternas radikala islamists islamistiska friskola i Göteborg. Moderaternas radikala islamist i försvarsutskottet har ju inget emot al Quidas andlige ledare m.m. kontroversiella åsikter han står för. Nedan kan ni läsa mera om honom.. En moderat anser att han inte skall vara i riksdagen för moderaterna.

http://ladycobra.wordpress.com/2013/04/14/m-politiker-waberi-maste-ocksa-bort/

Även Miljöpartiet har en radikal islamist, läs nedan.


http://ladycobra.wordpress.com/2013/04/13/miljopartiets-mehmet-kaplan-bjod-in-kritiserad-antisemit-till-sveriges-riksdag/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar