söndag 28 april 2013

Jimmie Åkesson presenterade ny kampanj vid vårtalet i Stockholm
    

Sverigedemokraternas familjedag i Stockholm blev en lyckad tillställning. Drygt ett par tusen personer, stockholmare och tillresta från andra delar av landet, slöt upp vid amfiteatern på Långholmen för att lyssna på sin partiledares vårtal. Även vädrets makter var på SD:s sida med sol och värme.

Jimmie Åkesson höll ett inspirerat och uppskattat tal som drog ned åtskilliga applåder. Han berörde ett stort antal politikområden – från försvaret till äldreomsorgen – och visade med all önskvärd tydlighet åter att Sverigedemokraterna är fjärran från det enfrågeparti som motståndarna vill utmåla partiet som. Besökarna fick också se partiets nya logotyp för första gången i ett officiellt sammanhang.


Åkesson valde också familjedagen som tillfälle för att presentera partiets nya kampanj, under parollen “Sverigedemokraterna – hela Sveriges parti”. En central hörnpelare i denna slogan och kampanj, förutom att markera att man inte är något enfrågeparti som vänder sig till en begränsad väljargrupp, är aviseringen av en storsatsning på lands- och glesbygd.


Ett antal underparoller lanserades också för de politikområden där partiet vill vara särskilt framträdande: “Partiet för ett Sverige med riktiga jobb”, “Partiet för en human flyktingpolitik”, “Partiet för krafttag mot brottsligheten”, “Partiet för en sjukvård värd namnet”, “Partiet för en stark landsbygd”, “Partiet för en ordentlig skola”, “Partiet för EU-kritisk politik” och “Partiet för en värdig ålderdom”.Källa: Avpixlat artikel: http://avpixlat.info/2013/04/27/jimmie-akesson-presenterade-ny-kampanj-vid-vartalet-i-stockholm/


Lyssna på nedanstående tal av Jimmy Åkesson, som vanligt mycket bra tal.


Sverigedemokraternas ekonomiskpolitiske talesperson Sven-Olof Sällström talade också bra i ett annat samanhang.


I nedanstående inlägg kan ni läsa om Sven-Olof Sällströms tal.

http://ladycobra.wordpress.com/2013/04/26/sverigedemokraternas-varbudget-kraftfulla-satsningar-pa-landsbygden/


Tänkte att denna vackra psalm ” Den blomstertid nu kommer”, skulle passa utmärkt just nu då det är vår och detta handlar om ett vårtal.

Det är inte bara svenskar som gillar SD, även invandrare tycker att SD är ett mycket bra parti och de gillar deras åsikter.Det är inte bara svenskar som gillar SD, även invandrare tycker att SD är ett mycket bra parti och de gillar deras åsikter.

Gå in och lyssna på nedanstående samtal där en invandrare ringer till ring P1 och berättar vad han tycker.
http://ladycobra.wordpress.com/2013/01/11/invandrare-for-sverigedemokraterna/


Många beskyller SD för att vara rasister men detta är ju helt felaktigt, lyssna nedan på Jan Guilou som har noga granskat SD på förfrågan av Aftonbladet, som säkert hade hoppats på att finna något negativt om SD att skriva om.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar