söndag 7 april 2013

AVHOPPAD MUSLIM DEMONSTRERAR MOT BÖNEUTROP I SVERIGE


                                                           
                                                


I morgon hålls en demonstration utanför kommunhuset i Tumba mot att tillåta böneutrop i kommunen. Initiativtagare till demonstrationen är Karim Shamohammadi, en botkyrkabo som tillsammans med andra boende i kommunen vill stoppa böneutropen.


Shamohammadi är själv en före detta muslim och bor ett stenkast ifrån Fittja moské som har ansökt om att få hålla böneutrop i samband med fredagsbönen varje vecka. Han är även ordförande för Riksförbundet Barnen Först, ett förbund som bland annat vill stoppa omskärelse av barn, samt engagerad i Centralrådet för ex-muslimer i Skandninavien.

”Böneutrop är inte bara ett ljud. Det är en propaganda som vill göra människofientliga synsätt rumsrena”, skriver han i ett mail till Fria Tiders redaktion där han ber oss uppmärksamma demonstrationen.

”Många har flytt till Sverige då de har bevittnat nära och kära bli halshuggna samtidigt som minareter har utropat guds rätt att göra så”, fortsätter han i sitt mail.

Klockan 17 imorgon vill han att alla som är emot böneutrop från moskéer i Sverige samlas utanför kommunhuset i Tumba för att visa sitt missnöje med att kommunen inte säger nej till böneutrop.

Källa: http://www.friatider.se/avhoppad-muslim-demonstrerar-mot-boneutrop

Läs även nedanstående artiklar.

http://www.friatider.se/sverigedemokraterna-vill-stoppa-boneutrop

http://www.friatider.se/botkyrka-kommun-sa-ja-till-boneutrop

http://www.friatider.se/kd-ministern-positiv-till-bneutrop

I nedanstående inlägg, finns videoupptagning från ring P1 SR där en invandrare ber att få slippa bli väckt kl 4 på morgonen och fem gånger per dag av böneutrop från minaret i Stockholm, då han får ångest av att höra dessa utrop.

http://ladycobra.wordpress.com/2013/01/11/iranier-vill-slippa-boneutrop-fran-minaret-i-sverige/


Moderaterna menar att man skall gilla böneutropen eller flytta, läs nedanstående.

http://ladycobra.wordpress.com/2013/02/24/m-gilla-boneutrop-eller-flytta/



                                                  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar