måndag 1 april 2013

Polisen rekryterade bland islamister vid “Muslimska familjedagarna”



                                                   
                                                       



Från långfredag till påskdagen har islamisterna hållit den årliga konferensen i Stockholm, kallad “Muslimska familjedagarna“ med över 3500 deltagare. Könssegregerad publik är standard. Kvinnor i slöjor på ena sidan, männen på andra sidan.

Där lyssnar man på en mängd tal av inbjudna – mycket mycket tveksamma – gäster. Inför tidigare konferenser har SvD-journalisten Per Gudmundson påvisat exempelvis homohatiska-antisemitiska-terrorsympatiserande åsikter hos de utlandsgästerna. Och årets inbjudna var inget undantag.


Yasir Qadhi

Det finns en mängd tal där han pratar om acceptansen av homosexualitet. Så var det inte förr i västvärlden, enligt honom. Underförstått, det är beklagligt ungefär


http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=xcZOYOendS0#!



För femte året i rad finns Polisen på plats på den muslimska mässan som hålls i Stockholm under påskdagarna, för att informera om hatbrott och om polisyrket. Från Polisen finns medarbetare från Rikspolisstyrelsen, Polismyndigheterna i Västmanland och Skåne och hatbrottsgruppen i Stockholm på plats med en monter. Där svarar man på frågor om polisyrket och hur man blir polis, och informerar om hatbrott.

– Vi brukar få jättebra respons. Besökarna tycker att det är bra att vi medverkar. Ett viktigt syfte är att visa att Polisen i Sverige är till för alla i samhället. Många muslimer kommer från krigsdrabbade länder där polisen går regimens ärenden, säger Göran Stanton.
Källa: nedanståendde artikel.

http://avpixlat.info/2013/04/01/polisen-rekryterade-bland-islamister-vid-muslimska-familjedagarna/#more-51994

Jag undrar om det skulle vara lika lätt att infiltrera sig i muslimska länder inom polisyrket, politiker, rättsväsendet, domstolar, m.m. för de som kommer som invandrare till dessa länder?
I USA, finns många muslimska män i vita huset i Obamas administration.
Gå in på nedanstående länk.

http://ladycobra.wordpress.com/2013/03/19/muslimska-brodraskapet-infiltrerar-obama-administration/


Jag undrar om man pratade som denna smygfilmade iman pratade om euoropas bidragssystem bland annat, faktiskt skrämmande åsikter.
Läs nedan.

http://ladycobra.wordpress.com/2013/02/19/smygfilmad-imam-vi-ar-som-en-tsunami-over-europa/


I nedanstående länk kan ni läsa om vad en f.d. muslimsk kvinna som konverterat till kristendom säger om islamister.

http://ladycobra.wordpress.com/2013/03/10/muslimer-i-vast-har-ingen-respekt-for-ert-system/


Nedan kan ni lyssna på en man från Iran som nu bor i Stockholm och som ringer till ring P1 SR och ber att få slippa bli väckt kl 4 på morgonen av böneutrop från en minaret och lyssna 5 ggr om dagen på detta.

http://ladycobra.wordpress.com/2013/01/11/iranier-vill-slippa-boneutrop-fran-minaret-i-sverige/ 

Moderaterna har en radikal islamist i riksdagen i försvarsutskottet. som står omnämnd i artikeln i Avpixlat.

Nedan intervju med moderaternas riksdagsman i försvarsutskottet.

http://www.youtube.com/watch?v=wNDeeoUNvAk

Nedan några artiklar som handlar om moderaternas riksdagsman i försvarsutskottet som tidigare var rektor för muslimska friskolan i Göteborg Römosseskolan där det föremott allvarliga kränkningar.

http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.689768-allvarliga-krankningar-pa-romosseskolan

http://www.friatider.se/moderat-topp-politiker-i-terrorist-harva

http://www.expressen.se/gt/personalen-slar-barnen/.

Jag anser att alla politiker och även poliser samt egentligen alla borde sätta sig in i religionen islam för att förstå hur radikala islamister tänker.

Nedan några verser ur koranen.

Era hustrur1 är för er som en åker; beträd därför er åker, när och som ni önskar – men sörj först för era själar.
(Surah 2:223; fördjupning)


Hustrun har, som sig bör, rättigheter mot mannen motsvarande dem han har mot henne; hans rätt ligger dock ett steg framför hennes.
(Surah 2:228; fördjupning)

O ni som tror, tag icke judarna och de kristna till vänner.3 De är varandras vänner. Och den av er som tar dem till vänner är sannerligen en av dem. Allah vägleder förvisso icke det orättfärdiga folket.
(Surah 5:51; fördjupning)


Om ni är rädda att inte kunna behandla de faderlösa med rättvisa, tag då andra kvinnor som är tillåtna för er till hustrur – två eller tre eller fyra; men begränsa er till en enda om ni inte tror er om att kunna behandla dem alla lika – eller vänd er till någon av dem som ni rättmätigt besitter. Detta gör det lättare för er att undvika partiskhet.
(Surah 4:3; fördjupning)


Upplever ni uppror från kvinnornas sida2, ska ni först tala till dem, sedan (får ni använda negativa uppmuntringar som att) överge dem i sängen, sedan får ni (som sista alternativ) slå dem.
(Surah 4:34; fördjupning)


TROENDE! Gå inte till bön1 om ni befinner er i omtöcknat tillstånd, utan vänta till dess ni vet vad ni säger. Gör det inte heller i ett tillstånd av stor rituell orenhet, utan skölj först hela kroppen; undantagna är de som befinner sig på resa. Om någon av er är sjuk eller befinner sig på resa eller just har förrättat sina behov eller haft beröring med kvinnor och inte finner vatten, skall han ta ren jord och stryka över ansikte och händer. Gud utplånar och förlåter mycken synd.
(Surah 4:43; fördjupning)



Profet! Säg till dina hustrur och dina döttrar – och till alla troende kvinnor – att de utanför hemmet noga sveper om sig sina ytterplagg; på så sätt blir de lättare igenkända som anständiga kvinnor och undgår att bli ofredade. Gud är ständigt förlåtande, barmhärtig.
(Surah 33:59; fördjupning)


När de helgade månaderna1 gått till ända skall ni döda avgudadyrkarna [icke-muslimer], var ni än träffar på dem; tag dem till fånga och omringa dem och lägg er i försåt för dem. Men om de visar ånger och villighet att förrätta bönen och betala allmoseskatten, lämna dem då i fred – Gud [Allah] är ständigt förlåtande, barmhärtig.
(Surah 9:5; fördjupning)


Bekämpa [slåss mot, kriga mot] dem som inte tror på Allah eller Domens Dag, eller tillåter det som är förbjudet av Allah och Hans Sändebud, eller inte erkänner Sanningens Religion, bland Bokens Folk [Judar och Kristna], tills de ger kompensation med villlig underkastelse, och känner sig underdåniga.
(Surah 9:29; fördjupning)


Det finns också ett ord i koranen.

Taqiyya

En rätt att ljuga inför en ickemuslim, bara det gagnar Islam. Letade förklaringen på Youtube och på Googel ang ordet Tagiyya.

Läpparnas bekännelse är inte samma sak som hjärtats sök på
“Three Things About Islam” på Youtube.

Jag letade på länken och det var verkligen intressant läsning, läs själv och lyssna själv.


Även i nedanstående länk fanns förklaring på detta ord Taqiyya.

http://www.thereligionofpeace.com/Quran/011-taqiyya.htm


Referenser:
1. Bernström, K. Mohammed, ”Koranens budskap”, Proprius Förlag, 2002
2. Khalifa, Rashad, ”Koranen, Det Sista Testamentet”, Islamic Prod., 1998
3. Sadiqa, Qanita, ”Den Heliga Qur’anen”, Islam International Publ. Ltd., 1988
4. Safa, F. Reza, ”Inside Islam”, s. 41, Charisma House, 1996
5. Källberg, Knut-Göran, ”Reportage: Självmordsbombare”, Expressen Magasinet, s. 21-22, Söndag-Måndag, 12-13 Dec. 2004
6. Caner, Ergun & Emir, ”Unveiling Islam”, s. 64, 219, Kregel Publ., 2002
7. Spencer, Robert, ”Jihad Watch”, 12/3 2005
8. Morey, Robert, ”Islams invasion”, s. 127-129, Livets Ords förlag, 2003
9. Abdullah Al Araby, ”Islam Review”, 9/4 2005





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar