torsdag 4 april 2013

SD starkt framåt bland företagare


                                                     


Sverigedemokraterna går starkt framåt i opinionen bland landets företagare enligt den företagarbarometer som Dagens Industri tagit fram i samarbete med opinionsinstitutet Skop. Sverigedemokraterna får 5,5 procent i mätningen som presenterades idag, att jämföra med de 0,9 procent partiet fick i september 2011 då mätningen senast genomfördes.


Därmed är partiet större bland landets företagare än partier som Kristdemokraterna och Centerpartiet, partier som länge försökt profilera sig som företagarvänliga partier.

Om man får tro opinionsmätningen skulle hälften av riksdagspartierna hamna utanför riksdagen om Sveriges företagare fick bestämma och Moderaterna skulle ensamma kunna bilda majoritetsregering. Ändå backar Moderaterna kraftigt i mätningen, från 71,4 ned till 64,4 procent.


Källa: nedanstående artikel, där siffrorna även finns i mätningen.

http://www.friatider.se/sd-starkt-framat-bland-foretagare


I nedanstående länk, kan ni se dagens industris artikel.

http://www.di.se/#!/artiklar/2013/4/1/sd-lockar-foretagarna/


Det är verkligen inte bara egna företagare som gillar SD utan även andra och de blir fler och fler, då
folk märker att det dras ned på sjukvård, omsorg, skolor i glesbygd, ambulanser m.m. och när man lyssnar på vad socialdemokraterna om de får makten tänker göra,, höja inkomstskatterna och ta bort rutavdraget som innebär att det blir tusentals som blir arbetslösa som nu fått vita jobb genom rutavdraget,, så blir ju valet av parti enkelt.


Aliansen vill ju ta in ännu mera flyktingar som sedan tyvärr måste leva på skattefria bidrag i många år och i vissa fall resten av deras liv..Det är ju faktiskt skattebetalarna som får stå för notan av denna ansvarslösa flyktingpolitik.

I nedanstående länk kan ni lyssna på vl.a. en invandrare som ringer till ring P1 och berättar vad han tycker. Läs hela inlägget och lyssna på intervjun med moderaternas riksdagsman i försvarsutskottet som är radikal islamist, samt artiklar om honom. Har även tagit med några verser ur koranen som jag anser att alla politiker borde sätta sig in i och studera lite närmare vilka åsikter de som har koranen som vägledning för hur de lever.


http://ladycobra.wordpress.com/2013/01/11/invandrare-for-sverigedemokraterna/

                                            

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar