tisdag 9 april 2013

Färre socialdemokrater än någonsin, Mona Sahlin: "Vita människor är problemet"

                                                      

Det socialdemokratiska partiet har nu färre medlemmar än någonsin i modern tid - under 100 000 medlemmar, rapporterar Dagens Nyheter.


Vid årsskiftet hade det socialdemokratiska partiet 99 484 medlemmar. En minskning med 10 000 sedan 2009. Medianåldern bland medlemmarna är nu 63 år – hälften av medlemmarna är pensionärer.

SD är tillsammans med Vänsterpartiet de enda riksdagspartierna i Sverige som får fler medlemmar. Under fjolåret tappade till exempel Miljöpartiet var tionde medlem.

1960 var 20 procent av den röstberättigade befolkningen med i ett parti. I dag är samma siffra 3,7 procent.

Källa: nedanstående artikel.

http://www.friatider.se/farre-socialdemokrater-an-nagonsin

Ja Löfven är verkligen optimist som tror att S skall kunna minska arbetslösheten i sverige men ger inget exempel på hur? Vem skall starta nya företag som anställer??

S menar också att man vill ta bort rutavdraget som innebär att tusentals blir arbetslösa som nu fått meningsfulla arbeten som är vita, de kommer då istället att gå på A-kassa eller arbeta svart.


S har ju för avsikt att lösa problem med välfärden genom att höja inkomstskatterna, men det drabbar ju inte dem som får skattefria bidrag, de får ingen försämring.

MONA SAHLIN: "VITA MÄNNISKOR ÄR PROBLEMET"


Vita svenskar är ett ”problem” och måste förändra sitt ”sätt att vara”. Det meddelar tidigare S-ledaren Mona Sahlin.

Socialdemokraternas ungdomsförbund, SSU, har nyligen släppt en rapport med titeln ”Fyra nyanser av vitt”, som går ut på att det är alldeles för många vita människor bland Socialdemokraternas företrädare. SE NEDANSTÅENDE VIDEO.

http://www.youtube.com/watch?v=uXEMfuIZMfI

Gå även in på nedanstående länk ang. detta.

http://ladycobra.wordpress.com/2013/03/20/mona-sahlin-vita-manniskor-ar-problemet/

Kanske Mona Sahlin har tagit intryck av den nye mannen i Socialdemokraterna.
Läs nedan..

http://ladycobra.wordpress.com/2013/04/09/radikal-muslim-tar-plats-i-s-styrelse/

Mer finns att läsa om den nya radikala islamist som tagit plats i S-styrelse, finns artiklar om honom från Expressen, DN och kristna tidningen Dagen, samt bild från mötet inte S vill tala om, läs nedan.

http://ladycobra.wordpress.com/2013/04/11/har-ar-motet-som-s-inte-vill-tala-om/

Jag menar att staten nu stjäl skattebetalarnas pengar till att försörja dem som inte betalar en krona i skatt för den välfärd de får ta del av.

I nedanstående länk kan ni läsa fakta på skattefria bidrag som invandrare får samt statistik för ensamkommande och intressanta artiklar och videos där hycklande Socialdemokrat, moderat och Kristdemokrat säger något helt annat om invandringen när de blir intervjuade med dold kamera än när de visste de blev filmade.

http://ladycobra.wordpress.com/2012/12/18/sveriges-ekonomi-och-okade-kostnader-for-invandringen/




Regeringsförslag: Gratis vård till illegala – pensionärer får betala

Läs nedanstående artiklar och blogginlägg om detta.

http://kentekeroth.se/2013/04/05/regeringsforslag-svensk-pensionar-ska-betala-cirka-8-ggr-mer-an-en-illegal-invandrare-for-samma-vard/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar