måndag 8 april 2013

Malmö vill diskriminera svenska arbetssökande


                                                        


Arbetssökande svenskar i Malmö kommer att bli bortprioriterade till förmån för invandrare som en del av Malmö kommuns nya jämställdhets- och mångfaldsplan som snart kommer att klubbas igenom, rapporterar Sydsvenska Dagbladet.

http://www.sydsvenskan.se/malmo/malmo-mot-jamstalldhetsplan/

I stället för att gå efter kompetens och meriter avser nu Malmö kommun kvotera de arbetssökande efter etnicitet och kön vilket innebär att svenskar i stor utsträckning kommer att väljas bort till fördel för invandrare.

”Mångkulturell och språklig kompetens är av värde för att servicen ska kunna motsvara Malmöbornas behov. Vi ska därför på alla nivåer öka rekryteringen av medarbetare med annan etnisk bakgrund än svensk”, står det i det nya strategidokumentet som går ut till alla politiska nämnder.
Malmö kommun gör satirfilm om slöseri med skattepengar – för skattepengar

Ironisk nog är andelen invandrare allra minst på Malmö statskontor, närmast politikerna själva, där endast 14 procent av de anställda är av utländsk bakgrund, mot 28 procent bland alla kommunanställda.

Enligt planen ska också fler av ”det underrepresenterade könet” anställas inom olika sektorer. Före 2020 ska ”könsdiskriminerande strukturer” vara borta och alla enheter ska ha utvärderats av ”genuspedagoger”.

Malmö stad är är Skånes näst största arbetsgivare med ungefär 20 000 anställda.

Genusneutral snöröjning hotar Sveriges kommuner

http://www.friatider.se/genusneutral-snorojning-hotar-sveriges-kommuner


Källa: nedanstående artikel.

http://www.friatider.se/malmo-vill-diskriminera-svenska-arbetssokande


Jag tycker inte att sverige är ett land där yttrandefrihet råder eller demokrati, det verkar som sverige har blivit svenkfientligt, då man ser hur svenska skattebetalare diskrimineras t.ex när det gäller ÄFS äldreförsörjningsstöd för invandrare, där lägsta beloppet som dessutom är skattefritt och inte räknas som inkomst är högre än vad många skattebetalande pensionärer får ut i bruttopension.
                                               

Detta kan ni läsa fakta om i nedanstående inlägg i länken nedan.

http://ladycobra.wordpress.com/2012/12/18/sveriges-ekonomi-och-okade-kostnader-for-invandringen/

Jag undrar hur Mona Sahlin tänker som menar att det är " vita som är problemet"

Hon kanske tycker att det är fult att vara svensk och vill att vi skall förändra både vårt utseende och sätt att leva för att göra människor som kommer hit till viljes, samt höja skatterna så sverige kan försörja ännu fler flyktingar som får leva på skattefria bidrag i många fall livet ut och som skattebetalarna får vara med att betala.


Läs nedanstående inlägg.

http://ladycobra.wordpress.com/2013/04/05/farre-socialdemokrater-an-nagonsin/  


Är inte detta att diskriminera svenska skattebetalare att subventionera sjuk och tandvård för illegala flyktingar, medan skattebetalande svenskar får betala dyrt för både sjukvård och tandvård.. Läs nedan om regeringsförslaget angående subventionering för sjuk och tandvård för illegala flyktingar... Alltså de skall inte bara få akut sjuk och tandvård utan de skall få ta del av all slags vård exakt som skattebetalande svenskar får.

http://ladycobra.wordpress.com/2013/04/05/regeringsforslag-gratis-vard-till-illegala-pensionarer-far-betala/

Även invandrare är för SD och ser att denna flyktingpolitik som förs kommer att minska välfärden och så ser de ju att de som redan är här inte får arbete och då ta hit ännu flera människor som måste leva på skattefria bidrag är ju en vansinnig politik som gör att sverige kommer att kollapsa.

http://ladycobra.wordpress.com/2013/01/11/invandrare-for-sverigedemokraterna/

Jag instämmer med invandraren som ringde ring P1 i sveriges radio. SD 2014 för ett bättre sverige! 
                                          

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar