lördag 20 april 2013

Dagen rapporterar: Muslimska Brödraskapets ledning läcker att Omar Mustafa är direkt underställd dem


                                                             

I ytterligare en komisk twist på hela Omar Mustafa-historien rapporterar nu tidningen Dagen att den världsomspännande islamistiska organisationen Muslimska Brödraskapets globala ledning, via sin centrala webbplats, råkat läcka att både Omar Mustafa och Helena Benaouda är direkt underställda desamma, i all deras glans och strävan efter ett globalt muslimskt kalifat styrt under sharia-lag.


På Muslimska Brödraskapets globala nyhetssajt kallas Omar Mustafa ledare för en av brödraskapets organisationer och där påstås även att både Mahmoud Khalfi, imam i Stockholms moské och Helena Benaouda, ordförande i Sveriges muslimska råd (SMR) är direkt knutna till det globala Muslimska Brödraskapet. Men detta tillbakavisas bestämt av de två.


– Muslimska brödraskapet representerar visserligen de mest balanserade grupperna bland muslimska inriktningar, men att vi skulle vara direkt knutna dit är lögn och något vi tar avstånd från, säger Mahmoud Khalfi, imam och företrädare för Islamiska förbundet till Dagen.


Självklart tar fakulteten på Södertörns högskola även tillfället i akt för att lägga in några berömmande ord om Muslimska Brödraskapet i debatten: Men David Thurfjell, religionshistoriker med inriktning på islam vid Södertörns högskola, menar att Islamiska förbundets idémässiga koppling till Muslimska brödraskapet varit känd sedan länge och att man samtidigt måste förstå att brödraskapet innehåller ett spektrum av åsikter.

– Gemensamt för rörelsen är att man försöker reformera islam så att den passar som modern ideologi vid sidan av andra ideologier i den moderna världen, säger han.


Någon kanske skulle behöva göra ett besök i “den arabiska vårens” numera Muslimska Brödraskap-dominerade länder för att revidera sina teorier lite grann?


Källa: Avpixlat


http://avpixlat.info/2013/04/20/muslimska-brodraskapets-ledning-rakar-lacka-att-omar-mustafa-h-benaouda-ar-direkt-understallda-dem/

Artikel i kristna tidningen Dagen nedan.

http://www.dagen.se/nyheter/muslimska-brodraskapet-havdar-koppling-till-mustafa/


Gå in på nedanstående länk där det finns flera videos om muslimska brödraskapet och vad de står för, samt verser ur koranen m.m. intressaant läsning.

http://ladycobra.wordpress.com/2013/04/14/m-politiker-waberi-maste-ocksa-bort/


Många vet tydligen inte att det finns ett ord i koranen som betyder att en muslim får ljuga bara det är till fördel för islam.

Taqiyya

En rätt att ljuga inför en icke muslim, bara det gagnar Islam. Letade förklaringen på Youtube och på Googel ang ordet Tagiyya.


Läpparnas bekännelse är inte samma sak som hjärtats.
“Three Things About Islam” på Youtube.
Jag letade på länken och det var verkligen intressant läsning, läs själv och lyssna själv.


Även i nedanstående länk fanns förklaring på detta ord Taqiyya.

http://www.thereligionofpeace.com/Quran/011-taqiyya.htm


Gå in på nedanstående länk och läs om den smygfilmade imanen som predikade om europas bidragssystem.. skrämmande läsning.


http://ladycobra.wordpress.com/2013/02/19/smygfilmad-imam-vi-ar-som-en-tsunami-over-europa/


I nedanstående video berättar en man som flytt till Norge från irak om muslimska brödraskapet.



Nedanstående video är ett reportage från CNN London, där det varit en stor demonstration där muslimer deltog. I videon nedan berättar en radikal muslim att de tänker ta över England.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar