onsdag 10 april 2013

Tänker EU förbjuda korset i medlemsländernas flaggor?


                                                               


Jag blir orolig när jag läser om att man börjar ta bort korset på ett mynt och dessutom tal om att ändra greklands flagga.

Jag hoppas verkligen detta aldrig kommer att hända. Att ändra på en flagga är ju verkligen hemskt.. Kanske länderna inte heller får ha kvar sina namn på länderna utan skall heta något annat..

Vi skall vara rädda om vår kultur och våra seder, för man vet aldrig vad som händer i framtiden, kan komma andra makter som vill ta över Europa och då är det slut på demokratin och yttrandefriheten.
Läs nedanstående.

http://greece.greekreporter.com/2013/04/05/eu-wants-to-abolish-cross-from-greek-flag/

Läs även detta.
http://www.kristeligt-dagblad.dk/artikel/488642:Kirke---tro--EU-fjerner-kors-fra-slovakisk-moent

Gå in på nedanstående länk och läs och se de 3 videos som berättar om muslimska brödraskapet och vad de står för,de vill naturligtvis göra europas länder till islamistiska stater och om det blir så, kommer ju demokratin att försvinna.

http://ladycobra.wordpress.com/2013/04/09/radikal-muslim-tar-plats-i-s-styrelse/

Jag tycker sverige skall gå ur EU innan vi får betala ännu mer för korrupta länders dåliga ekonomi och inte får bestämma över vårt eget land.. Norge var kloka som inte gick med i EU, de kommer säkerligen att behålla sin norska flagga med korset, oavsett vad EU bestämmer, men de behöver ju inte lyda EU då de inte är medlemmar.

SD vill också att vi skall gå ur EU. Och jag anser att man skulle ha en omröstning om både flyktingpolitiken och EU. Många invandrare stöder SD och inser att denna flyktingpolitik kommer att göra så sverige kollapsar..man kan inte lösa arbetslösheten med att ta hit människor som inte kan få ett arbete och måste leva på skattefria bidrag, enligt Anna Dahlberg Expressen så tar det i genomsnitt minst 7 år för en invandrare att få ett arbete och i många fall får de ju aldrig ett arbete.

Läs hennes artikel  som finns med i nedanstående inlägg.

http://ladycobra.wordpress.com/2012/12/18/sveriges-ekonomi-och-okade-kostnader-for-invandringen/

                                                      


                                              

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar