onsdag 24 april 2013

Kloka ord från David Lång SD i debatt i riksdagen.


    
                                               
     


David Lång (SD) har tidigare gjort bejublade anföranden i riksdagen, och idag var det dags igen då han inte skrädde orden under debatten om migration och asylpolitik tillsammans med bland annat extremister som Maria Ferm (MP) och Christina Höj Larsen (V).


Källa: Avpixlats artikel

http://avpixlat.info/2013/04/24/ord-och-inga-visor-fran-lang/


Jag hoppas alla lyssnar på denna video i artikeln och lyssnar noga på vad SD David Lång säger och hur verklighetsfrämmande talen är från övriga som tydligen menar att vi skattebetalande svenskar skall vara med och betala skattefria bidrag för alla dessa som kommer hit samt för illegala flyktingar som nu skall få exakt tillgång till samma sjukvård som skattebetalande svenskar, men till ett reducerat pris som man kan säga är direkt gratis…medan pensionärer i många fall inte har råd till mediciner och läkarvård och dyr tandvård.


Man belönar illegala flyktingar med förmåner som ingen annan svensk har tillgång till…dessa flyktingar är ju dessutom illegala och därmed brottslingar och de som gömmer dessa är ju egentligen medbrottslingar…det har noga utretts om de har rätt till asyl.
Läs nedanstående inlägg angående dessa nya förmåner illegala flyktingar kommer att få.


http://ladycobra.wordpress.com/2013/03/19/den-1-juli-trader-den-nya-vansinniga-vardlagen-for-illegala-i-kraft/


Jag hoppas även ni går in på nedanstående länk där ni kan läsa fakta på generösa skattefria bidrag för invandrare som inte media redovisr och inte heller politiker..varför skall invandrare slippa betala skatt? statistik, samt intressanta artikellänkar och videos finnns i länken.


http://ladycobra.wordpress.com/2012/12/18/sveriges-ekonomi-och-okade-kostnader-for-invandringen/


LYSSNA PÅ JIMMIE ÅKESSONS LYSANDE TAL OM ILLEGALA FLYKTINGAR BLAND ANNAT.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar