torsdag 30 januari 2014

Socialdemokraterna i nära samarbete med islamister


picture881830
Den finska konvertiten Helena Benaouda är ordförande i Sveriges muslimska råd. (Foto: Holger Motzkau/CC-BY-SA)

Socialdemokraterna har en hemlig överenskommelse med en islamistisk organisation om att arbeta för att kvotera in muslimer på politiska positioner, skriver Expressen. (Läs hela artikeln i Expressen)
http://www.expressen.se/nyheter/beviset-s-lovar-att-samarbeta-med-smr/

När S-veteranen Carina Hägg petades från Socialdemokraternas riksdagslista hävdade hon själv att det berodde på att hon varit kritisk till partiets samröre med Islamiska förbundet och dess ordförande Omar Mustafa.

Påståendet avfärdades som en konspirationsteori, men nu avslöjar Expressen att Socialdemokraterna verkligen har ett nära samarbete med en annan stor islamistisk organisation – Sveriges muslimska råd, SMR.

Enligt dokument som tidningen tagit del av slöt den tidigare kristna S-föreningen Tro och solidaritet så tidigt som 1999 ett avtal med SMR om att ”aktivt föra fram muslimer” för olika typer av politiska uppdrag. I dokumenten åtar sig Socialdemokraterna dessutom att driva igenom olika politiska frågor för islamisternas räkning, som att införa statliga imamutbildningar och muslimska helgdagar.


Ordförande för SMR var vid tiden för avtalet Mahmoud Aldebe (C), som öppet förespråkar att Sverige ska införa sharialagar. Den nuvarande ordföranden, Helena Benaouda, har kopplingar till muslimska terrorister.


Enligt Carina Hägg visar dokumenten att hennes misstankar stämmer.
– Socialdemokraternas samarbete med islamister handlar om makt, den politiska dagordningen och mandat. Jag är oerhört glad att avtalet avslöjats. Det visar samtidigt att grunden till varför jag sparkas var en lögn, säger Hägg till Expressen.
Källa: http://www.friatider.se/socialdemokraterna-i-nara-samarbete-med-islamister

Nedan lite fakta om Muslimska brödraskapet med kopplingar till Islamiska förbundet i Sverige.
http://ladycobra.wordpress.com/2013/12/28/brodraskapet-kopplat-till-islamiska-forbundet-i-sverige-stamplat-som-terrororganisation/

Varför lyssnar inte Stefan Löfven på vad Nalin Pekgul har att säga, hon är en modig kvinna som vågar säga sanningen, precis som Carina Hägg som blivit utesluten bara för hon talar sanning..SKRÄMMANDE UTVECKLING I SVERIGE!

Läs också om kritik mot Reinfeldt angående radikala islamisten Abderisak Waberi som ser upp till Al Quidas andlige ledare och sitter i försvarsutskottet i riksdagen. Läs också på förklaringen på ordet i Koranen som ger en muslim rätt att ljuga bara det gagnar Islam, samt flera verser ur Koranen och videos bl.a. intervju med moderaten Waberi, samt videos som visar vad Muslimska förbundet har för avsikter med Europa. Även video på hur stening går till under dessa hemska Sharialagar och intervju med en Iransk kvinna som berättar vad hon varit med om i sitt hemland som hon flytt från.
http://ladycobra.wordpress.com/2013/04/14/m-politiker-waberi-maste-ocksa-bort/
Lyssna på ett anförande i riksdagen om Islam.

Se dessa videos som visar hur långt islaminiseringen gått i England.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar