söndag 26 januari 2014

Dansk Folkeparti vill stoppa muslimsk invandring


Invandringskritiska Dansk Folkeparti vill ha ett totalstopp för muslimsk invandring. Förslaget väcker protester från flera andra danska partier.

Det har blivit dags att sätta stopp för den muslimska invandringen, säger flera tunga talesmän för Dansk Folkeparti, enligt Berlingske.
Partiets försvarspolitiska talesman Marie Krarup skriver på sin blogg att ”den muslimska minoritetens storlek i Danmark bör begränsas”.


– Det har varit problem med integrationen [av invandrare] från en rad muslimska länder. Jag menar därför att det är en god idé att sätta stopp, tills man har lyckats lösa problemen, säger ytterligare en företrädare för Dansk Folkeparti, Anders Vistisen.

En annan befattningshavare inom partiet, Holger Gorm som är vice borgmästare i Vejle, beskriver Dansk Folkeparti som ”antimuslimskt”.
– Vi skulle kunna börja med att införa ordentlig gränskontroll, så vi kan få dem att vända tillbaka vid gränsen så fort de kommer, säger han till Berlingske.

Samtliga andra borgerliga partier i Danmark har starkt tagit avstånd från Dansk Folkepartis syn på muslimsk invandring.

Referenser:http://www.b.dk/politiko/dfere-skaerper-den-muslim-kritiske-profil#
http://www.friatider.se/dansk-folkeparti-vill-stoppa-muslimsk-invandring
Se hur det blivit i England, se dessa videos.


Richard Johsnhofs anförande i riksdagen om religionen Islam som han vet mycket om, lyssna nedan.

Lyssna på Nalin Pekgul i en intervju i SVT Rapport, mycket bra talat! Tyvärr här man inte henne ofta nu på TV, hon har ju mött starkt motstånd från moderaternas radikala islamist i försvarsutskottet och Omar Mustafa som nu är ordförande för Islamiska förbundet efter Abderisak Waberi. Miljöpartiet har även en radikal islamist Mehmeth kaplan i riksdagen.

Nedan kan ni läsa om kritik mot Reinfeldt angående Waberi, samt lyssna på videos om muslimska brödraskapet som är kopplat till Islamiska förbundet där Omar Mustafa är ordförande efter Waberi. Muslimska Brädraskapet är ju nu stämplats som terrororganisation.
http://ladycobra.wordpress.com/2013/04/14/m-politiker-waberi-maste-ocksa-bort/

Läs även nedanstående inlägg som är mycket intressant.
http://ladycobra.wordpress.com/2014/01/26/zulmay-afzali-manga-invandrare-hatar-svenskar/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar