söndag 19 januari 2014

Brittiska regeringen- Prata engelska – eller gå miste om bidraget


David Cameron, British Prime Minister
Storbritanniens premiärminister vill göra det svårare för bidragsinvandrare att utnyttja välfärdssystemet. Foto: Department for Business, Innovation and Skills/CC-BY-ND

LONDON.Den brittiska regeringen planerar att dra in bidragen för invandrare som inte talar engelska, rapporterar Daily Mail.
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2541892/Speak-English-lose-benefits-Cameron-stop-payouts-immigrants-use-taxpayer-funded-translators.html

Förslaget går bland annat ut på att blanketter för bidragsansökningar slutar att tryckas på andra språk än engelska, och att bidragssökare förhindras från att använda sig av skattefinansierade tolkar på socialkontoren.

Tanken är att göra det svårare för invandrare, bland annat från Rumänien och Bulgarien, som flyttar till Storbritannien för att utnyttja välfärdssystemet.

– Bidragskulturen måste stoppas. Punkt slut, säger en företrädare för det regerande Tory-partiet till Daily Mail.

Källa: http://www.friatider.se/prata-engelska-eller-ga-miste-om-bidraget
Hoppas svenska politiker får sig en tankeställare och ställer samma krav.. Här får illegala flyktingar maxtaxa 50 kr för tandvård och läkarbesök, som ingen svensk skattebetalare skulle kunna drömma om att få.

Läs fakta på skattefria bidrag för nyanlända i Sverige, samt andra förmåner.
http://ladycobra.wordpress.com/2012/12/18/sveriges-ekonomi-och-okade-kostnader-for-invandringen/

Läs också vad en smygfilmad Iman i England predikat om Europas bidragssystem som han menar betalar muslimernas Jihad (heliga krig)
http://ladycobra.wordpress.com/2013/02/19/smygfilmad-imam-vi-ar-som-en-tsunami-over-europa/

Lyssna på denna video som är inspelad i London.

Lyssna även på denna video som är skrämmande.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar