måndag 20 januari 2014

Borg hotar höja skatten igen


borg_fre_655_989748c
De svenska skattebetalarna kommer att tvingas betala mer framöver, bland annat för att staten ska kunna finansiera mångkulturen. Den varningen kommer från finansminister Anders Borg.

Borg säger till Dagens Industri att regeringen kommer att genomföra ”intäktsförstärkningar och utgiftsbegränsningar för att finansiera reformer”. De ”reformer” han syftar på handlar bland annat om att mer skattemedel ska gå till nyanlända invandrare.

– Jag skulle fortsatt prioritera utbildning, infrastruktur, forskning och kanske vissa aktiveringsåtgärder, inte minst för nyanlända i Sverige. Vi behöver öka undervisningstid och andra saker och det är relativt kostsamt, säger Anders Borg till DI.

Källa: http://www.friatider.se/borg-hotar-hoja-skatten-igen
http://www.di.se/artiklar/2014/1/16/anders-borg-oppnar-for-hojd-skatt/

Även Socialdemokraterna vill höja skatten för att kunna ge alla skattefria bidrag till nyanlända bl.a.
                                     

Jag förstår att Borg vill höja skatten för skattebetalarna om man ser vilka skattefria bidrag och olika förmåner som är skattefria för våra nyanlända innevånare. Läs fakta på skattefria bidrag och förmåner i nedanstående inlägg.
                                       
http://ladycobra.wordpress.com/2012/12/18/sveriges-ekonomi-och-okade-kostnader-for-invandringen/
Invandrare reagerar över denna ansvarslösa asyl och migrationspolitik som nu förs. Läs i nedanstående inlägg och lyssna på invandrare vad de säger.

http://ladycobra.wordpress.com/2013/12/13/fler-man-med-utlandsk-bakgrund-valjer-sd/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar