måndag 6 januari 2014

BBC: ”Fruktansvärt misstag” av oss att tysta debatten om invandring

Nick Robinsson BBC
I åratal lade brittiska BBC locket på och vägrade av ideologiska skäl att släppa fram invandringskritiska röster. Det erkänner public service-bolagets politiska redaktör Nick Robinson nu helt öppet, rapporterar den brittiska dagstidningen Telegraph.

http://www.telegraph.co.uk/culture/tvandradio/bbc/10551618/Nick-Robinson-BBC-made-a-terrible-mistake-over-immigration-debate.html
Enligt Robinson beslutade sig BBC runt millenieskiftet för att strypa debatten om invandringen eftersom bolaget ansåg att en öppen diskussion skulle kunna ”släppa lös en fruktansvärd sida hos den brittiska befolkningen”.

Istället valde man att, likt andra nordvästeuropeiska public service-kanaler, endast rapportera om invandringen ur en positiv synvinkel.
Nick Robinson säger i en intervju med Sunday Times att beslutet att tysta debatten var ”ett fruktansvärt misstag”. Han är nu aktuell med en ny dokumentärfilm, The Truth About Immigration, som kommer att sändas i BBC på tisdag. Filmen ska visa hur bekymrad den brittiska befolkningen i själva verket är över invandringen.
I juli visade en rapport som BBC beställt att kanalens rapportering kring invandringsrelaterade frågor var hårt vinklad och präglades av ”djupgående liberala fördomar”.

http://www.telegraph.co.uk/culture/tvandradio/bbc/10157478/BBC-did-not-reflect-public-view-on-immigration-because-of-deep-liberal-bias-says-review.html

Referens: http://www.friatider.se/bbc-fruktansvart-misstag-av-oss-att-tysta-debatten-om-invandring

Samma misstag begås nu av politiker i Sverige och massmedia som mörklägger sanningen om konsekvenserna av massinvandring.
Man lyssnar inte på nationalekonomer som slår larm och även migrationsverket har ju också uttalats sig om svårigheter, men det enda politikerna intresserar sig för är att tiga om problemen, för att inte SD skall få fler röster, alltså hellre fördärvar man Sverige ekonomiskt än att man erkänner att SD har rätt i att begränsa invandringen till övriga Europas nivå.
Nedan kan ni läsa fakta på skattefria bidrag, som nu många kommer att få i många år, kanske livstid, då det inte finns arbete till dem som redan är här.
http://ladycobra.wordpress.com/2012/12/18/sveriges-ekonomi-och-okade-kostnader-for-invandringen/

Lyssna på denne nationalekonom vad han anser om massinvandringen.
http://www.youtube.com/watch?v=y6dDMU_JfXw

Fler män med utländsk bakgrund väljer SD, läs och lyssna i nedanstående inlägg.
http://ladycobra.wordpress.com/2013/12/13/fler-man-med-utlandsk-bakgrund-valjer-sd/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar