söndag 26 januari 2014

President Hollande vill förbjuda antisemitisk komiker


President Hollande Frankrike

Nu blandar sig Frankrikes omstridde president François Hollande i debatten om den antisionistiske komikern Dieudonné, rapporterar AFP. Enligt Hollande, som leder det franska Socialistpartiet, bör landets kommuner helt enkelt förbjuda komikern från att uppträda.
Dieudonné har fällts flera gånger för ”förolämpning av Förintelsens offer” och dömts till böter.

Han kandiderar för närvarande till Europaparlamentet för sitt eget parti ”Antisionistiska listan” som stöds av många antisemitiska och arabiska grupperingar.

Under valrörelsen till Europaparlamentsvalet 2009 började Dieudonné använda en gest som kallas quenelle. Enligt judiska grupper i Frankrike är gesten en direkt hyllning till Tysklands historiske ledare Adolf Hitler och dennes parti NSDAP, vilket föranlett franska myndigheter att utreda om gesten kan förbjudas.


I slutet av december firade den legendariske franske landslagsspelaren i fotboll Nicolas Anelka ett mål med att göra gesten, vilket lede till häftig kritik från den franska regeringen.
Referens: http://www.friatider.se/hollande-vill-forbjuda-antisemitisk-komiker

Frankrike har problem med integration, det visar nedanstående videos som är nyhetsreportage från CBN News.


Vi har flera antisemiter i riksdagen i Sverige och det verkar som inte andra politiker bryr sig om detta, så motsättningar i Sverige kommer säkerligen att öka.

Nedan finns att läsa om kritik mot Reinfeldt för att ha en radikal islamist i försvarsutskottet i riksdagen som också varit med och lyssnat på en kritiserad känd judehatare som Omar Mustafa och Mehmet Kaplan MP tydligen bjudit in att tala i riksdagen.
http://ladycobra.wordpress.com/2013/04/14/m-politiker-waberi-maste-ocksa-bort/
Läs också nedanstående inlägg med flera videos i inlägget.
http://ladycobra.wordpress.com/2014/01/26/manga-invandrare-hatar-svenskar/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar