fredag 24 januari 2014

Här läxar Reinfeldt upp Cameron om invandringenFredrik Reinfeldt väcker uppmärksamhet som den mest radikala invandringsförespråkaren bland de europeiska makthavarna på Världsekonomiskt Forum i Davos.

Under en paneldebatt på torsdagen gick Reinfeldt till attack mot Storbritanniens premiärminister David Cameron, som efter att ha pressats av väljarna nu förespråkar en mer restriktiv invandringspolitik inom EU.

– Till skillnad från Storbritannien tog Sverige beslutet att avstå från övergångsregler för medborgare från Rumänien och Bulgarien och vi har inte sett några av de negativa effekter som det hänvisas till i den brittiska debatten, påstod Fredrik Reinfeldt.

Så sent som förra veckan rapporterade bland annat SVT:s regionalnyheter ABC att ett trettiotal kåkstäder som tillsammans kan rymma tusentals tiggare från Rumänien har växt upp kring Stockholm.

Räddar välfärden Enligt den svenske statsministern måste invandringen istället öka ännu mer. Stora delar av den växande befolkningen i tredje världen måste komma till Sverige och Europa och ”integreras”, hävdar han.

– En stor del av de nya arbetstillfällena i Sverige går till utlandsfödda. De ger oss de resurser som krävs för att upprätthålla välfärdsambitionerna, sa Reinfeldt under debatten.

Källa: http://www.friatider.se/reinfeldt-forsokte-laxa-upp-cameron
Jag börjar undra om Reinfeldt snart konverterar till Islam . Läs kritik mot honom nedan. Verkar det som att islamister integrerats till svenska sedvänjor när man hör på moderaternas egen islamist i försvarsutskottet?
http://ladycobra.wordpress.com/2013/04/14/m-politiker-waberi-maste-ocksa-bort/

Läs också fakta på skattefria bidrag som skattebetalare tvingas betala för våra nyanlända.
http://ladycobra.wordpress.com/2012/12/18/sveriges-ekonomi-och-okade-kostnader-for-invandringen/

Se hur långt islaminiseringen gått i England, snart lika här. Lyssna och vakna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar