onsdag 6 februari 2013

REINFELDT GÅR EMOT BILLSTRÖM

Den moderata arbetsgrupp som ska se över partiets politik inom integrations- och migrationsfrågor inför valet nästa år ska inte diskutera volymen av asyl- och anhöriginvandring, säger nu statsminister Fredrik Reinfeldt.


Därmed ger Reinfeldt nu en helt annan bild än migrationsminister Tobias Billström av uppdraget för arbetsgruppen.

Något uppdrag att diskutera asyl- och anhöriginvandringens ”volym”, som Tobias BIllström talat om, finns inte i de skrivna direktiven till den moderata arbetsgruppen, påpekar Fredrik Reinfeldt.


Källa: Nedanstående artikellänk.

http://www.dn.se/nyheter/politik/reinfeldt-gar-emot-billstrom

Expressen skriver enligt nedanstående länk.

http://www.expressen.se/nyheter/osamja-i-moderaterna/

Ytterligare artikel angående Billström och Reinfeldts osämja.

http://avpixlat.info/2013/02/06/reinfeldt-invandring-berikar-sverige/

Jag undrar om Reinfeldt har räknat ut vad det kostar skattebetalarna att ta emot så många anhöriginvandrare och asylsökanden.

Det verkar som Billström har förstått det i alla fall, det SD för länge sedan har förstått..Att minska mottagendet innebär ju inte att totalstoppa all invandring..

Arbetskraftinvandring är ju något helt annat, då kommer ju människor hit och har ett arbete redan så de kommer och kan försörja sig själva.

Nedan en artikel i SvD om kostnaderna för invandringen…torde vara betydligt högre kostnader nu då det kommit tusentals fler asylsökande sedan nedanstående beräkning gjordes.


http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/vad-kostar-invandringen_61728.svd

Gå in på nedanstående länk och läs fakta om skattefria bidrag för invandrare m.m. man kan ju genom dessa siffror förstå att det är enorma summor som betalas ut ur statskassan…Alltså staten tar pengar från skattebetalarna och ger till icke skattebetalande människor..är detta rättvist?

http://ladycobra.wordpress.com/2012/12/18/hur-har-sverige-blivit/




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar