söndag 3 februari 2013

NORSKA AFTENPOSTEN SÅGAR AFTONBLADET

I norska Aftenposten uttrycker man oro över Aftonbladets försök att tysta meningsmotståndare – men också över den svenska offentlighetens politiska korrekthet i allmänhet.
Aftenpostens Bjørn Stærk gick under lördagen till hårt angrepp mot det svenska medieetablissemanget och den hetsjakt man i Sverige inlett mot invandringskritiker.

Som exempel tar han systertidningen Aftonbladets kulturredaktör Åsa Linderborg, som lanserade den misslyckade kampanjen ”granska skiten” i syfte att ”tysta” konkurrerande nyhetssajter på nätet som kritiserat invandringspolitiken – däribland Fria Tider.
Stærks dom över det svenska medieklimatet är hård, och han nämner i sin långa artikel personer som blivit utfrysta och sparkade från sina jobb för att de uttalat en avvikande åsikt om invandringspolitiken.

”Det är just polariseringen som slår mig när jag dyker ned i den svenska invandringsdebatten. Bitterheten och föraktet. Det är vi mot dem, de goda mot de onda”, skriver han och fortsätter:

”Nyckeln till att förstå svensk invandringsdebatt är att väljarna har tre alternativ: Man kan rösta på partierna som står bakom Nordens mest öppna gränser. Man kan rösta på dem som vill öppna dem ännu mer. Eller så kan man rösta på Sverigedemokraterna.”
Källa: nedanstående artikel.

http://www.friatider.se/norsk-systertidning-sagar-aftonbladet

Aftenposten skriver:

SD er nå Sveriges tredje største parti. Den politiske bloggen Avpixlat er en av landets mest leste. Kritikerne omtaler begge som rasistiske og høyreekstreme. Men de fortsetter å vokse.

http://www.aftenposten.no/meninger/Frykten-for-Sverigedemokratene-7109741.html

Nedan en artikel från norska tidningen Världens Gang som verkligen skriver klarspråk om Sverige. Rubriken till denna artikel är "Jag är inte sjuk, jag är bara svensk" Humor blandat med fakta om svenska folkhemmet och anpassningen till mångkultur.

http://www.vg.no/nyheter/meninger/artikkel.php?artid=10113487

Norsk journalist: ”Aftonbladets Martin Aagård är en idiot” Läs nedanstående artikel.

http://www.friatider.se/norsk-journalist-aftonbladets-martin-aagard-ar-en-idiot

Detta mörklägger svensk media och politiker utom SD.

Läs nedanstående fakta om skattefria bidrag för invandrare..m.m.

http://ladycobra.wordpress.com/2012/12/18/hur-har-sverige-blivit/

Gå in på nedanstående videoreportage och lyssna på Jan Guilou vad han anser om SD.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar