måndag 4 februari 2013

DRAMATISK FÖRBÄTTRAD SITUATION I SOMALIA

Samtidigt som den mycket kostsamma bidragsinvandringen från Somalia slår nya rekord i Sverige hopas rapporterna om kraftigt förbättrade levnadsbetingelser i det tidigare krigshärjade landet. Nu bekräftar landets president och EU:s representant för utrikesfrågor vändningen i en debattartikel i SvD.

Det är Somalias president Hassan Sheik Mohamud och EU:s höga representant för utrikesfrågor och säkerhetspolitik, Catherine Ashton som i en artikel i SvD återigen lyfter fram Somalias förbättrade säkerhetsläge.

Källa: Nedanstående artikellänkar.
http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/somalia-har-chans-att-bli-forebild_7883564.svd

http://www.friatider.se/dramatiskt-forbattrad-situation-i-somalia


Gå in på nedanstående länk och läs om att Norge upprättar återvändande avtal för Somalier.
 
http://avpixlat.info/2012/07/03/norska-regeringen-forbereder-atervandandeavtal-for-somalier/#more-27534

Att ta emot massor med anhöriginvandrare som i många fall måste leva på bidrag som är skattefria i resten av deras liv, kostar enorma summor för staten och det är ju skattebetalarna som får vara med och betala den notan, medan neddragningar i välfärden blir fler och fler inom sjukvården åldringsvården, polisen, ambulanser och vårdcentraler i glesbygd, skolor läggs ned m.m. besparingar.

Gå in på nedanstående länk och se fakta på skattefria bidrag för invandrare, samt ÄFS för invandrare som fyllt 65 år som är skattefria och räknas inte som inkomst, samt uppgifter om kostnader för denna ansvarslösa flykting och asylpolitik.

Arbetskraftinvandring är ju något helt annat när människor från andra länder kommer hit och har fått ett arbete så de kan försörja sig själva och bidraga med skattepengar till välfärden..


http://ladycobra.wordpress.com/2012/12/18/hur-har-sverige-blivit/


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar