onsdag 13 februari 2013

NYA MOSKÈBYGGET PÅ HISINGEN ÖVERKLAGAT

Bygget av den nya moskén i Tuve har överklagats.

Nu kan projektet försenas med över ett år.

– Jag tycker det är tråkigt för dem, säger Henrik Andersson som är handläggare för projektet.
Förra veckan överklagades bygglovet till en moské längs med Tuvevägen på Hisingen. Överklagan sker under förevändningen att en rondell som byggs i anslutning till moskén kommer att störa trafiken, men Henrik Andersson som handlägger projektet tror att det rör sig om dolt motstånd mot själva moskén.

– Det finns alltid personer som är emot tyvärr, säger han till GT.

Andersson tror att överklagan inte kommer att gå igenom hos Länsstyrelsen, men bygget försenas i alla fall med ett år på grund av lång handläggningstid.
Källa: nedanstående artikellänkar.

http://www.friatider.se/moskebygge-i-goteborg-overklagas

http://www.expressen.se/gt/nya-moskebygget-pa-hisingen-overklagat/


Jag undrar om det skulle byggas en moské med minareter? Gå in på nedanstående videoinlägg där en f.d. iranier ringer till Ring P1 SR och ber om att få slippa höra böneutrop från minareten i Sthlm där han bor,, han blir väckt kl 4 på morgonen och känner ångest då han hör dessa högtalare med böneutrop 5 ggr om dagen.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=clOl6pVndec#!


Det är ju lite konstigt att det är tillåtet att ropa ut böner i en minaret så att det hörs lång väg, medan en svensk präst inte får be en bön och välsigna församlingen under en skolavslutning i kyrkan...vad är detta för demokrati..

Jag undrar också om denna moské skulle vara skattefinansierad? alltså skattebetalarna kanske skall vara med och betala byggnaden.

Anders Borg Moderaterna vill tydligen att skattemedel skall bekosta moskéer i sverige..
Läs nedanstående artikel i kristna tidningen Dagen.

http://www.dagen.se/nyheter/kristna-invandrare-pa-sd-lista/


I nedanstående länk finns intervju med Moderaternas radikala islamist som sitter i försvarsutskottet i riksdagen, m.m. intressant läsning.Kanske inte så konstigt om moderaterna är för skattefinansierade moskéer då de har en radikal islamist i riksdagen.


http://ladycobra.wordpress.com/2012/12/18/hur-har-sverige-blivit/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar