söndag 24 februari 2013

M: Gilla böneutrop eller flytta

Moderaterna i Botkyrka proklamerade stolt att man i komunfullmäktige röstat för att tillåta böneutrop från moskén i Fittja. Nu fortsätter partiet att provocera sina väljare genom att uppmana alla som inte gillar läget att flytta från kommunen.

”Ok. Som ateist kan du, om du störs våldsamt av böneutrop varje fre, välja att inte bo i Fittja. Eller nära ngn annan kyrka”, låter Willy Viitala, politisk sekreterare för M i Botkyrka, hälsa via Twitter när han konfronteras av en väljare.

Till andra twitterkritiker frågar Viitala om de ”är emot kyrkklockor också” och avfärdar motståndarnas argument med att de sprider ”propaganda” och ”konspirationsteorier” om islamisering.

Moderaterna i Botkyrka är knappast ensamma om att vara positivt inställda till böneutrop i kommunen. Samtliga andra lokala partier utom Sverigedemokraterna ställde sig på torsdagen bakom yrkandet i kommunfullmäktige. De andra partierna var Folkpartiet, Tullingepartiet, Socialdemokraterna, Kristdemokraterna, Vänsterpartiet samt Miljöpartiet.

När Fria Tider konfronterar Willy Viitala gör han en helomvändning och förnekar att hans tweet trots allt innebär att det gäller att ”gilla böneutrop eller dra”. Istället påstår han sig tycka att det är bra att medborgare meddelar sitt missnöje.

”Snarare så är det bra om man meddelar sin åsikt till sin politiske representant. Mejl, medb-förslag mm”, skriver han.
Källa: läs nedanstående artikel.
http://www.friatider.se/m-gilla-boneutrop-eller-flytta

Gå även in på nedanstående länk och lyssna på en f.d. iranier som bor i Sthlm och som ringer till ring P1 SR och vill slippa dessa böneutrop från minaret...Han blir väckt kl 4 på morgonen och måste höra dessa böneutrop 5 ggr om dagen och han får ångest varje gång, då det påminner honom om sitt hemland..
http://ladycobra.wordpress.com/2013/01/11/iranier-vill-slippa-boneutrop-fran-minaret-i-sverige/

Skall människor som inte gillar att höra dessa utrop 5 ggr om dagen vara tvingade att flytta än att man förbjuder dessa utrop från minaret,, är detta ett demokratiskt land eller håller det på att bli en islamistisk stat?

Nedanstående inlägg är skrämmande då en iman blir smygfilmad under predikan och hans ord skrämmer verkligen.
http://ladycobra.wordpress.com/2013/02/19/smygfilmad-imam-vi-ar-som-en-tsunami-over-europa/

Nedan kan man läsa fakta om skattefria bidrag för invandrare, statistik, samt intervju med moderaternas riksdagsman i försvarsutskottet som är radikal islamist.

http://ladycobra.wordpress.com/2012/12/18/sveriges-ekonomi-och-okade-kostnader-for-invandringen/

Svensk ekonomis nestor Assar Lindbeck anser att om den unikt stora invandringen fortsätter kommer sverige att kollapsa...läs nedanstående inlägg i länken nedan..

http://ladycobra.wordpress.com/2013/02/21/kollaps-att-vanta-om-invandringen-fortsatter-enligt-framstaende-ekonom/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar