lördag 2 februari 2013

MUF RASAR MOT BILLSTRÖMS FÖRSLAG

Enligt den moderate migrationsministern Tobias Billström är dagens invandring "ohållbar" och måste minskas. Nu får han hård kritik från det egna ungdomsfurbundet.
Det var i en intervju med DN som Tobias Billström uppgav att asyl- och anhöriginvandringen till Sverige måste stramas åt.

– Idag är Sverige ett av de länder som tar emot flest asylsökande inom EU. Det är inte hållbart, sa Billström.

Beskedet möter nu hård kritik från Moderata ungdomsförbundet (MUF), som menar att det inte finns några som helst problem med invandringen. Vad som krävs är istället mer ”integration”.

– Det stora problemet är att vi har en bristande integration i Sverige. Att då slösa energi på en diskussion om volymer är totalt ointressant. Vi måste istället inleda med en diskussion om hur människor ska komma in på den svenska arbetsmarknaden, säger MUF:s ordförande Erik Bengtzboe till Aftonbladet.

Erik Bengtzboe, som under sin tid som ordförande kämpat för att föra MUF i en mer vänsterradikal riktning med fokus på ”normkritik”, genus, HBT och tvångskvotering, får medhåll från vänsterhåll.

– Det är roligt om MUF-ordföranden tycker som SSU i det här fallet, säger Gabriel Wikström, förbundsordförande för SSU, till Aftonbladet.

Även företrädare från KD och C har uttalat sig starkt negativt om Billströms förslag om minskad invandring.

Källa: nedanstående länkar.

http://www.friatider.se/muf-rasar-mot-billstrom

http://www.friatider.se/migrationsministern-dagens-asylinvandring-inte-hallbar

Så dags att vakna nu för Moderaterna,, men det är nog lite väl sent, SD har för länge sedan förstått att denna generösa flyktingpolitik kan inte fortsätta och anhöriginvandring som innebär att det strömmar in människor som sedan måste leva på skattefria bidrag.


Det verkar som inte som andra politiker än SD kan räkna ut att denna generösa asyl och migrationspolitik kostar massor med miljarder, man pratar om att dessa människor skall integrera sig och få arbete..Hur skall detta gå till, när så många är arbetslösa i Sverige och varslen bara ökar??

Gå in på nedanstående länk och läs fakta om skattefria bidrag för invandrare m.m. så förstår man ju varför Billström börjar bli fundersam,, genorisiteten har sitt pris och vem betalar notan...staten tar pengar från skattebetalarna och ger generösa bidrag till dem som inte bidrar med en skattekrona till välfärden i sverige som minskar mer och mer p.g.a. indragningar i sjukvård, åldringsvård, skolor, vårdcentraler i glesbygd, ambulanser i glesbygd, listan är lång på besparingar..

http://ladycobra.wordpress.com/2012/12/18/hur-har-sverige-blivit/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar