måndag 11 februari 2013

Åkesson kommenterar Guillous senaste påhopp

Jan Guillou, med ett kommunistiskt förflutet ,har producerat allt mer desillusionerade krönikor på sistone.  I senaste krönikan attackerar han SD, vars partiledare svarar i samma statsmannamässiga stil man förväntar sig.

Efter att Guillou inför valrörelsen 2010 för Aftonbladets räkning följde med Sverigedemokraterna och partiledaren Jimmie Åkesson (del 1 – del 2) kunde han konstatera att partiet inte alls var rasistiska, vilket då liksom nu är den vedertagna bilden i fulmedia. Detta ändrades dock illa kvickt efter att Åkesson publicerade en debattartikel i Aftonbladet med rubriken “Muslimerna är vårt största utländska hot” – en rubrik Aftonbladet själva satt och som aldrig hade något med texten i sig att göra.


Källa: nedanstående artikellänk.


http://avpixlat.info/2013/02/10/akesson-kommenterar-guillous-senaste-pahopp/



Jag anser att det nu Jan Guilou gör genom att komma med ett ogrundat påstående att dessa näthatande män är arbetslösa sverigedemokrater som lider av sexuell frustration, kan man ju verkligen kalla för nät hat, dessutom kränkande för alla män som röstar på SD..

Jag vet att han har alldeles fel...visst kan det finnas de som är arbetslösa som röstar på SD men jag vet att det är flera akademiker och dessutom kommunpolitiker och andra som övergått från moderater, socialdemokrater och kristdemokrater till SD...ja egentligen har SD fått röster från de flesta partierna.


I nedanstående länk berättar bl.a. en invandrare  varför han tycker om SD.

http://ladycobra.wordpress.com/2013/01/11/invandrare-for-sverigedemokraterna/



Även i nedanstående artikel kan man läsa om att SD har sympatisörer bl.a. från mellanöstern.


http://www.dagen.se/nyheter/kristna-invandrare-pa-sd-lista/


Norsk media kritiserar svensk media för sitt sätt att skriva så politiskt korrekt, mycket intressant läsning i nedanstående inlägg.  Bland annat kritiserar Aftenposten Norge svenska Aftonbladet.

http://ladycobra.wordpress.com/2013/02/03/norsk-systertidning-sagar-aftonbladet/

Att så många röstar på SD beror ju inte på att de som röstar är arbetslösa sexuellt frustrerande och främlingsfientliga och nazister, detta är ju rena sandlådenivån att skriva sådana elakheter,, men det blir ju inte det resultatet som dessa SD mobbare förväntat sig, att de får mindre röster för dessa fula påhopp på människor som röstat på SD i ett demokratiskt val och olika opnionsundersökningar.


Utan det blir ju istället fler som kommer att rösta på dem.


Gå in på nedanstående länk där det finns fakta på kostnader för invandringen och fakta på skattefria bidrag för invandrare, som kostar skattebetalarna massor med pengar, vi kan ju inte ta hit alla som vill komma till sverige och så försörja dessa med skattebetalarnas pengar, detta förstår ju egentligen alla..

I nedanstående länk finns två filmer som visar vad egentligen en moderat, socialdemokrat och kristdemokrat tycker då de blev filmade med dold kamera.

http://ladycobra.wordpress.com/2012/12/18/hur-har-sverige-blivit/


SD blir ju också påhoppade för att de är oroade över islaminiseringen i Europa. Lyssna på en man som flytt till Norge och som berättar om muslimska brödraskapet.

http://www.youtube.com/watch?v=Uyje6mXPjQQ


Lyssna på en kvinna från Iran som flytt till sverige som berättar vad hon anser om islam.

http://www.youtube.com/watch?v=2oVoLqjaKiw&feature=player_embedded


Nedan kan ni lyssna på en man som flytt från sitt land till sverige och ringer till ring P1.


http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=clOl6pVndec#!


Gå även in på nedanstående länk.


http://ladycobra.wordpress.com/2013/01/11/invandrare-for-sverigedemokraterna/


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar