torsdag 28 februari 2013

Nu ska asylsökare flytta in i ditt hem

Centerpartiet har kommit med många kontroversiella förslag om månggifte, slopad skolplikt m.m. Nu kommer ett annat förslag.
Centerpartiet har  i ett nytt politiskt utspel idag lanserat idén om att svenska familjer ska ta emot asylsökare i sina hem.
Migrationsverket har fortsatt akut brist på boplatser för den strida ström av omkring fyratusen asylsökare som just nu anländer till Sverige varje månad.
Det är Johan Hedin, migrationspolitisk talesman för Centerpartiet, som kommer med det politiska utspelet i tidningen Expressen.
http://www.expressen.se/nyheter/vill-se-asylboenden-hemma-hos-familjer/

– Jag tänker att man skulle kunna hyra ut ett boende i sitt eget hem till en asylsökande familj, säger Hedin till tidningen. Apropå vad den ekonomiska ersättningen skulle bli för de familjer som tar emot asylsökare svarar han:

– Det skulle vara en rimlig ersättning. Man skulle inte göra det för ersättningen i första hand, men självklart ska man få sina merkostnader täckta. Det är en av möjliga lösningar på den här besvärliga situationen.

Enligt Migrationsverket ansökte under januari månad i år 3800 människor om asyl i Sverige, vilket är en ökning med 40 procent jämfört med samma månad förra året. De asylsökande kom i första hand ifrån Syrien, Somalia, Afghanistan och Eritrea.


Gå in på nedanstående länk och se fakta på skattefria bidrag för invandrare som i många fall är högre än vad många skattebetalande pensionärer får ut i bruttopension,
samt intressanta artiklar statistik och videos.

http://ladycobra.wordpress.com/2012/12/18/sveriges-ekonomi-och-okade-kostnader-for-invandringen/


I NORGE ÄR MAN MERA KLARSYNT I MEDIA ÄN I SVENSK MEDIA, LÄS
NEDANSTÅENDE INLÄGG SOM INNEHÅLLER NORSKA ARTIKLAR.

http://ladycobra.wordpress.com/2013/02/16/norge-ingen-framtida-valfard-med-fortsatt-invandring/


Många tjänar pengar på denna unikt stora invandring till sverige.. Migrationsverket köper fastigheter av fastighetsägare som sedan låter svenska hyresgäster flytta ut från fastigheterna trots att de bott där i många år, då fastighetsägaren ser en möjlighet att tjäna pengar genom att sälja till migrationsverket.
Skall det nu bli så kanske att oseriösa människor skall tjäna pengar på att ta emot flyktingfamiljer i sina hem, det kan ju då hända att oseriösa tar emot familjer och vem kollar hur de behandlar flyktingarna.?

I MALMÖ BETALADES UT NÄSTAN 1 MILJARD I SOCIALBIDRAG, LÄS NEDAN.


http://ladycobra.wordpress.com/2013/02/24/malmo-nastan-1-miljard-i-socialbidrag/


HERMAN LINDQVIST HAR ÅSIKTER OM DET NYA SVERIGE, LÄS NEDAN.


http://ladycobra.wordpress.com/2012/12/29/herman-lindqvist-totalsagar-nya-sverige/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar