söndag 4 augusti 2013

Vänsterpartiet vill legalisera hiv-spridning

    
pride_linde_720


”Det duger inte att sola sig i glansen från prideparaden en gång om året” utan hbtq-personernas rättigheter måste stärkas – och informationsplikten därför slopas skriver Hans Linde, riksdagsledamot och talesman i hbtq-frågor i Vänsterpartiet.

http://debatt.svt.se/2013/08/03/det-racker-inte-att-fjadra-sig-i-prideparaden-politiker/

Lagstiftingen mot hiv-spridning härrör från ”80-talets aids-skräck” och ”moralpanik”, menar Linde.
”Vi behöver i grunden reformera svensk HIV-politik. Smittskyddslagstiftningen behöver reformeras och informationsplikten skrotas”, skriver han på SVT Debatt och utlovar att Vänsterpartiet kommer att ”gå före i arbetet för hbtq-personers rättigheter”.

Utöver legaliseringen av spridning av hiv föreslår V-toppen att Sverige bör införa möjligheten till månggifte samt att barn ska kunna ha mer än en vårdnadshavare.

Källa: Fria Tiders artikel: http://www.friatider.se/vansterpartiet-vill-legalisera-hiv-spridning
Läs också:

 Vänsterpartiets Hans Linde i samtal med USA
http://www.friatider.se/vansterpartiets-samtal-med-usa-invandringen-hotar-arbetares-rattigheter


Jag tycker att det är anmärkningsvärt att inte försöka förhindra HIV spridning, anser att alla som kommer hit som asylsökanden skulle HIV testas obligatoriskt.. Varför skulle en människa inte vilja testa sig?? Är det bättre att de kanske bär på smitta och smittar ned flera innan de själva blir mycket sjuka i denna allvarliga sjukdom.

Vem vill ha månggifte?? Undrar om det finns någon radikal islamist i Vänsterpartiet eftersom man vill införa detta..?

Eller är det röster från alla muslimer som vänsterpartiet vill åt, enligt experter kommer vi ju om några år att vara i minoritet i sverige.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar