torsdag 8 augusti 2013

Dansk Folkeparti vill stoppa sponsrade moskéer

     
Dansk Folkeparti går åter igen i bräschen för att stävja den skenande islamiseringen. Efter att en planerad moské i Köpenhamn mottagit 150 miljoner danska kronor från Qatar vill man sätta stopp för utlandsfinansierade moskéer i landet.

Dansk Folkeparti värnar religionsfriheten, men den planerade stormoskén i Köpenhamn har man föga till övers för. Partiet kallar byggnaden för en stor och stark symbolmarkering och man vill nu medelst nya lagar göra det svårare för krafter i Mellanöstern att finansiera moskéer i landet.

Stormoskén i invandrartäta stadsdelen Nørrebro saknar minareter, men ledningen hoppas på att snart öppna en 6 800 kvadratmeter stor moské. Projektet finansieras av den sedermera avlidne emiren av Qatar med 150 miljoner kronor.

Torben Rugberg Rasmussen är docent vid Centret för Mellanösternstudier och är en av flera islamforskare som uttryckt betänkligheter kring den nya moskén. Från Dansk islamisk råd, som ligger bakom bygget, uppger man att trossamfundet är “moderat”.

Jyllands-Posten

http://jyllands-posten.dk/politik/ECE5795181/df-vil-stoppe-sponsorerede-moskeer/

Källa Avpixlat:
http://avpixlat.info/2013/08/07/dansk-folkeparti-vill-stoppa-sponsrade-moskeer/#more-65643


Jag förstår inte att inte politiker i sverige förstår att det kommer att växa upp väldigt många moskéer i sverige och övriga europa om man tillåter införsel av pengar från arabvärlden..
                                                    

Gå in på nedanstående länk och läs om moderatpolitikern i Vallentuna som kritiserar moderaterna för att de har en radikal islamist i försvarsutskottet i riksdagen och som ser upp till Al Quidas andlige ledare.. I länken finns flera informativa videos om muslimska brödraskapet som är en länk till muslimska förbundet i sverige där moderaten Waberi varit ordförande och numera är Omar Mustafa ordförande där som p.g.a. detta inte fick komma in i styrelsen i Socialdemokraterna.
                                                

Muslimska brödraskapet vill islaminisera hela europa och göra till islamistiska stater med sharialagar som är hemska, med spöstraff, handavhuggningar, stening m.m. En video i länken visar hur en kvinna blir stenad..

Lyssna också på en kvinna från Iran som berättar vad hon anser om islam och kvinnosynen inom islam. Se nedanstående inlägg i länken:

http://ladycobra.wordpress.com/2013/04/14/m-politiker-waberi-maste-ocksa-bort/


Läs också nedanstående inlägg, som handlar om en smygfilmad Iman som predikat om europas bidragssystem som han menar betalar muslimernas Jihad (heliga krig) Samt andra skrämmande åsikter..

http://ladycobra.wordpress.com/2013/02/19/smygfilmad-imam-vi-ar-som-en-tsunami-over-europa/

Lyssna på en kvinna som ringer till ring P1 och berättar om moderaternas radikala islamist i försvarsutskottet..hon fick kontigt nog prata färdigt utan att bli avbruten av programledaren.

http://ladycobra.wordpress.com/2013/07/27/gunnel-wahlstrom-ring-p1-17-juni-2013-om-islamister-och-moderaternas-radikala-islamist/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar