fredag 23 augusti 2013

Jimmie Åkesson intervjuas i Expressen

     
jimmie-akesson

Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson intervjuas av Expressen och berättar lite om partiets politik.


Åkesson aviserade att partiet söker en absolut vågmästarställning i riksdagsvalet 2014. Han sa också bl.a. att han prioriterar en höjning av a-kassan framför ytterligare sänkta skatter om han måste välja, att han hellre ser Löfven än Reinfeldt som statsminister nästa mandatperiod eftersom Löfven i motsats till Reinfeldt visat sig villig att riva upp den misslyckade reformen med avreglerad arbetskraftsinvandring och att han förstår varför

Grekland hårdbevakar gränsen mot Turkiet för att hindra en massinvasion av illegala. Endast en del av intervjun återges i klippet ovan.


Källa: http://www.expressen.se/nyheter/akesson-vi-vill-ha-en-absolut-vagmastarroll/
http://avpixlat.info/2013/08/23/akesson-sommarintervjuas-i-expressen/


Även invandrare är för SD som inser att sverige kan inte ta emot tusentals med människor varje år som sedan kommer att bli beroende av skattefria bidrag då det inte finns arbete till dem som redan är här…Vem betalar jo alla som betalar skatt i sverige..Lyssna på en invandrare som verkligen säger vad han tycker när han ringer ring P1 SR.

http://ladycobra.wordpress.com/2013/01/11/invandrare-for-sverigedemokraterna/

Läs även om en moderat politiker som hoppar av moderaterna efter att ha skrivit en artikel med två SD politiker.


Hallandsposten publicerade en debattartikel med rubriken ”Reinfeldt förkastar demokratins principer”, undertecknad av tre lokalpolitiker från Halland som alla har invandrat till Sverige från länder i Östeuropa.

http://ladycobra.wordpress.com/2013/08/02/moderatpolitiker-hoppar-av-efter-debattartikel-med-sd/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar