onsdag 21 augusti 2013

Invandrare åtalas för grov misshandel av utvecklingsstörda i Malmö

Gäng åtalas för grov misshandel av utvecklingsstörda
    
Fyra unga män med invandrarbakgrund åtalades i början av augusti för att bland annat ha hoppat på en utvecklingsstörd mans huvud.

Tidigare i augusti åtalades fyra män med invandrarbakgrund för att ha överfallit och misshandlat fyra svenska män grovt. De tilltalade är mellan 17 och 20 år gamla och misstänks för grov misshandel.
Enligt åtalet har de fyra invandrarmännen gemensamt och i samförstånd sparkat ned svenskarna på Ärtholmsvägen som ligger i Limhamn i Malmö. Misshandeln fortsatte medan brottsoffren – varav två uppges vara förståndshandikappade – låg hjälplösa på marken.

Svenskarna var på väg hem från en födelsedagsfest när de överfölls. De tilltalade greps kort efter misshandeln den 15 juni och har suttit häktade sedan den 19 juni i år. Åtal inkom till Malmö tingsrätt den 7 augusti.


”Brottet bör bedömas som grovt eftersom [de tilltalade] orsakade [målsägandena] svår kroppsskada samt visat särskild hänsynslöshet och råhet genom att upprepade gånger sparka samt hoppa på [målsägandes] huvud när han låg på marken”, skriver åklagaren i åtalet.

KÄLLA: Fria Tider
http://www.friatider.se/invandrare-atalas-for-grov-misshandel-av-utvecklingsstorda

Vad är det för människor som kan göra på detta sättet, verkar vara helt utan empati! Är det ett hat mot svenskar som ligger bakom eller varför detta helt oprovocerade våld i samhället?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar