onsdag 21 augusti 2013

Slöjuppropet” gör Nahid Sarvestani förbannad som sågar det totalt

    
Nahid-Persson-Sarvestani-300x198


Igår startade det uppmärksammade ”hijabuppropet” och den ena korkade kvinnan efter den andra runt om i landet bar slöja för i sin villfarelse tro att de står upp för rätten att klä sig som man vill. Åsa Romson (MP), Schyman, (FI), och Victoria Palm, (S), var några av de icke tänkande.
Men uppropet får också massor med kritik eftersom slöjan är en symbol för kvinnoförtryck. Och en som verkligen står upp för kritiken mot detta vansinniga skådespel som endast gynnar islam och islamisterna är dokumentärfilmaren Nahid Persson Sarvestani, född 24 maj 1960 i Shiraz, Iran.


Sarvestani är en prisbelönt svensk dokumentärfilmsregissör, som kom till Sverige som flykting efter iranska revolutionen 1979. Hennes mest kända dokumentärfilmer är troligen Prostitution bakom slöjan, Fyra fruar och en man och Drottningen och jag. Hennes självbiografi Alltid i mitt hjärta utkom 2011.

Read more: http://www.exponerat.info/slojuppropet-gor-nahid-sarvestani-forbannad-som-sagar-det-totalt/#ixzz2cc9xUN9p

Boken behandlar hela hennes liv, från barndomen via tiden som aktivist i upproret mot shahen och därefter mot Khomeini, flykten till Dubai och vidare till Sverige, tiden som nybliven invandrare och slutligen som dokumentärfilmare. Är det någon som kan berätta om förtryck och slöjor så är det troligtvis denna kvinna. Betydligt mer i alla än vad de svenska naiva Åsa Romson (MP), Schyman, (FI), Veronica Palm, (S) med slöjfölje kan.

– Det är förtryck mot kvinnor. Det är männen som har skapat slöjor för att kontrollera kvinnor, säger Sarvestani.

Hon är upprörd över upproret som nu media påstår startade efter att en samisk kvinna i Farsta, som konverterat till islam, blivit misshandlad och att orsaken till detta skall ha varit att hon bar slöja. Det är inte många rätt media har.

Uppropet var långt innan detta planerat att gå av stapeln, så hur denna påstådda, och förmodligen falska, misshandel kan vara orsaken är svårt att ta in.

Read more: http://www.exponerat.info/slojuppropet-gor-nahid-sarvestani-forbannad-som-sagar-det-totalt/#ixzz2ccAIL4Yt

Källa: Nedanstående artikellänk, läs mera och se fler bilder och lyssna på inlägg i SR om detta.


http://www.exponerat.info/slojuppropet-gor-nahid-sarvestani-forbannad-som-sagar-det-totalt/


Gå även in på nedanstående länk som handlar om detta .
http://ladycobra.wordpress.com/2013/08/19/antirasistiska-debattorer-vita-svenska-man-bakom-vald-mot-muslimska-kvinnor/

Lyssna på en man som ringde ring P1 om händelsen med det påstådda överfallet på en muslimsk kvinna, som menar att han visste att det var hennes egen man som var arg på henne.





Gå även in på nedanstående länk, där det finns verser ur koranen och förklaring på ordet i koranen som ger en muslim rätt att ljuga bara det gagnar islam, samt intervju med moderaternas radikala islamist i försvarsutskottet i riksdagen som ser upp till Al Quidas andlige ledare och har mycket kontroversiella åsikter…

En moderat kommunpolitiker från Vallentuna har kritiserat sitt eget parti för att han ser det fel att denne moderate islamist sitter i försvarsutskottet..läs om detta och se videos om muslimska brödraskapet.


http://ladycobra.wordpress.com/2013/04/14/m-politiker-waberi-maste-ocksa-bort/


Intervju nedan, med en iransk kvinna som berättar hur hon blev behandlad i fängelset som hon hamnade i för att hon inte ville bära slöja i Iran. Hon berättar öppenhjärtligt om kvinnosynen inom islam och vad hon anser om sin tidigare religion… hon bor nu i sverige.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar