lördag 24 augusti 2013

Brödraskapssajt hävdar koppling till Islamiska förbundet i Sverige

    
omar-mustafa1


En global nyhetssajt som bevakar Muslimska brödraskapet hävdar att Islamiska förbundet och Omar Mustafa har nära kopplingar till den islamistiska organisationen i Europa. Man påstår också att Sveriges muslimska råd är direkt knutet till brödraskapet, men detta tillbakavisas bestämt.

Läs denna artikel som är en rapport från Muslimska brödraskapet.

http://globalmbreport.org/?p=8108


Islamiska förbundet och de som driver moskén i Stockholm har en idémässig koppling med Muslimska brödraskapet, det är helt klart.


Läs Artikel i kristna tidningen Dagen nedan.
http://www.dagen.se/nyheter/muslimska-brodraskapet-havdar-koppling-till-mustafa/
                         

                                        

Human Rights Watch är oroliga över de attacker som sker mot kristna mål runtom i Egypten. Bara sedan den 14 augusti i år har ett 40-tal kyrkor plundrats och bränts ner.Läs vidare i nedanstående inlägg.
http://ladycobra-beliver.blogspot.se/2013/08/muslimska-brodraskapet-plundrar-och.html


Om nu Muslimska brödraskapet i Egypten gör så mot kristna så undrar jag verkligen om islamiska förbundet är för kristna?


Att de inte är för judar det är ju känt..Då Omar Mustafa och Abderisak Waberi samt MP:s riksdagsman Mehmet Kaplan bjudit in kritiserad antisemit att prata i riksdagen.

Det har tydligen förekommit ett samarbete mellan Omar Mustafa och flera socialdemokratiska politiker med moderata politiker för att undanröja kritiken mot islamisterna.


Efter avslöjandena om att Troende socialdemokrater i Stockholm kampanjat för att få in Omar Mustafa på riksdaglistan berättar nu Liv&Rätts källa om ytterligare kopplingar mellan det forna Broderskap och islamister i Sverige. 2010 startade Omar Mustafa tillsammans med moderate riksdagsmannen Abdirizak Waberi en Facebooksida för att få Nalin Pekgul petad som S-kvinnornas ordförande – och de stöttades av socialdemokratiska feminister som Sara Gunnerud:


-Omar Mustafa samarbetade med Abdirizak Waberi på en Facebooksida för att få bort Nalin Pekgul från ordförandeposten i socialdemoklratiska kvinnoförbundet.
Källa:



http://www.livochratt.se/livratt-avslojar-omar-mustafa-samarbetade-med-abdirizak-waberi-i-kampanj-mot-kvinnlig-politiker/


                                                 

En moderat politiker i Vallentuna har vågat sig på att kritisera sitt eget parti för att de placerat den radikala islamisten  Abderisak Waber i försvarsutskottet i riksdagen som tydligen ser upp til Al Quidas andlige ledare och har kontroversiella åsikter.

Läs i nedanstående inlägg som innehåller flera videos som handlar om muslimska brödraskapet och deras avsikter med Europa.

I inlägget finns också förklaring på ordet i koranen som ger en muslim rätt att ljuga bara det gagnar islam, samt några verser ur koranen.

Artiklar som handlar om Waberi finns även med i inlägget, samt intervju med moderaternas riksdagsman i försvarsutskottet Waberi.


http://ladycobra.wordpress.com/2013/04/14/m-politiker-waberi-maste-ocksa-bort/



Nedan berättar en man som flyttat till Norge från ett muslimskt land och han berättar om muslimska brödraskapet.

Muslimska brödraskapet infiltrerar Obama administration med 6 radikala islamister i Vita huset.
Läs nedan:

http://ladycobra.wordpress.com/2013/06/20/muslimska-brodraskapet-i-egypten-och-i-obama-administration/


Se denna video om Obama, mycket intressant.



Mursi medlem i muslimska brödraskapet Egypten, sa att han var för demokrati m.m.innan presidentvalet och det visade sig vara direkt raka motsatsen när han sedan blev vald som president. Muslimska brödraskapet är inte för demokrati det vet ju alla. Men han kanske använde sig av nedanstående ordet i koranen.


Jag undrar om politiker känner till att det är tillåtet för en muslim att ljuga, bara det gagnar islam. Politiker borde läsa koranen och ta reda på hur muslimer tänker. Samt ta reda på så mycket fakta som möjligt om islam och se skillnaden mellan kristendom och islam.
Det finns också ett ord i Koranen enligt nedan.

Taqiyya

En rätt att ljuga inför en ickemuslim, bara det gagnar Islam. Letade förklaringen på Youtube och på Googel ang ordet Tagiyya.


 Läpparnas bekännelse är inte samma sak som hjärtats.
“Three Things About Islam” på Youtube.


Jag letade på länken och det var verkligen intressant läsning, läs själv och lyssna själv.



Även i nedanstående länk fanns förklaring på detta ord Taqiyya.
http://www.thereligionofpeace.com/Quran/011-taqiyya.htm


NEDAN NÅGRA VERSER UR KORANEN


Era hustrur1 är för er som en åker; beträd därför er åker, när och som ni önskar – men sörj först för era själar.
(Surah 2:223; fördjupning)


Hustrun har, som sig bör, rättigheter mot mannen motsvarande dem han har mot henne; hans rätt ligger dock ett steg framför hennes.
(Surah 2:228; fördjupning)



Om ni är rädda att inte kunna behandla de faderlösa med rättvisa, tag då andra kvinnor som är tillåtna för er till hustrur – två eller tre eller fyra; men begränsa er till en enda om ni inte tror er om att kunna behandla dem alla lika – eller vänd er till någon av dem som ni rättmätigt besitter. Detta gör det lättare för er att undvika partiskhet.
(Surah 4:3; fördjupning)



O ni som tror, tag icke judarna och de kristna till vänner.3 De är varandras vänner. Och den av er som tar dem till vänner är sannerligen en av dem. Allah vägleder förvisso icke det orättfärdiga folket.
(Surah 5:51; fördjupning)



När de helgade månaderna1 gått till ända skall ni döda avgudadyrkarna [icke-muslimer], var ni än träffar på dem; tag dem till fånga och omringa dem och lägg er i försåt för dem. Men om de visar ånger och villighet att förrätta bönen och betala allmoseskatten, lämna dem då i fred – Gud [Allah] är ständigt förlåtande, barmhärtig.
(Surah 9:5; fördjupning)



Bekämpa [slåss mot, kriga mot] dem som inte tror på Allah eller Domens Dag, eller tillåter det som är förbjudet av Allah och Hans Sändebud, eller inte erkänner Sanningens Religion, bland Bokens Folk [Judar och Kristna], tills de ger kompensation med villlig underkastelse, och känner sig underdåniga.
(Surah 9:29; fördjupning)



Då ni möter förnekarna1 [icke-muslimer] i strid, låt svärden falla över deras huvuden till dess ni har tvingat dem på knä; tag därefter de överlevande till fånga. Sedan kommer den tid då ni skall ge dem fria, godvilligt eller mot lösen, för att kriget skall lägga av sina bördor. Detta är vad ni har att iaktta. Om Gud ville kunde Han helt visst slå ned dem utan er medverkan, men genom att låta er kämpa mot varandra sätter Han er alla på prov. Och vad dem beträffar som stupar i kampen för Guds sak, skall Han inte låta deras handlingar bli förgäves; Han skall leda deras steg och ge dem sinnesstyrka och inre lugn och föra dem till paradiset som Han har låtit dem veta.
(Surah 47:4-6; fördjupning)



Referenser:
1. Bernström, K. Mohammed, ”Koranens budskap”, Proprius Förlag, 2002
2. Khalifa, Rashad, ”Koranen, Det Sista Testamentet”, Islamic Prod., 1998
3. Sadiqa, Qanita, ”Den Heliga Qur’anen”, Islam International Publ. Ltd., 1988
4. Safa, F. Reza, ”Inside Islam”, s. 41, Charisma House, 1996
5. Källberg, Knut-Göran, ”Reportage: Självmordsbombare”, Expressen Magasinet, s. 21-22, Söndag-Måndag, 12-13 Dec. 2004
6. Caner, Ergun & Emir, ”Unveiling Islam”, s. 64, 219, Kregel Publ., 2002
7. Spencer, Robert, ”Jihad Watch”, 12/3 2005
8. Morey, Robert, ”Islams invasion”, s. 127-129, Livets Ords förlag, 2003
9. Abdullah Al Araby, ”Islam Review”, 9/4 2005

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar