lördag 17 augusti 2013

United Minds augusti – SD-rekord

    
                                             
jimmie-akesson                                                                                                     


United Minds augustimätning ger Sverigedemokraterna 11,3 procent. Det är den högsta siffran som partiet fått i United Minds mätningar.

Analysföretaget United Minds redovisar idag resultatet av bolagets senaste opinionsmätning, som utfördes mellan 22 juli och 15 augusti. Ett urval av 1 028 personer fick frågan hur det skulle rösta om det vore val idag.


United Minds augusti – SD-rekord

united minds aug 13
1 028 personer intervjuades under perioden 22 juli – 15 augusti. Andelen osäkra är 12 procent.
C   4,9 (+1,2)
FP  4,6 (-1,7)
M  24,5 (-1,3)
KD  4,5 (+0,7)
S  33,2 (+1,2)
V   6,1 (-1,1)
MP  9,1 (+0,2)
SD 11,3 (+0,6)


Av de tillfrågade uppgav 11,3 procent att de skulle rösta på SD. Det är 0,6 procentenheter mer än i den förra mätningen och den högsta siffra som SD fått hittills i United Minds väljarundersökningar.
Samtidigt backar Moderaterna med 1,3 procentenheter till 24,5 procent, medan Socialdemokraterna går framåt till 33,2 procent. Centerpartiet och Kristdemokraterna, som båda hamnade under riksdagsspärren i United Minds förra mätning, ökar relativt kraftigt och hamnar på 4,9 procent (C) respektive 4,5 procent (KD).

”SD är absolut vågmästare i senaste, det vill säga MP kan ej ge något av blocken majoritet. Det kan däremot SD”, kommenterade Kent Ekeroth (SD) resultatet på Twitter idag.

Källa: Fria Tider:
http://www.friatider.se/rekordsiffror-for-sd-i-farsk-opinionsmatning

Många invandrare är för SD och dessa kommer från olika länder..lyssna på en invandrare som ringde ring P1 och sa vad han tyckte om SD och om invandringspolitiken i sverige..Lyssna även på Jan Guilou vad han säger om SD i en intervju som finns med i inlägget nedan.

http://ladycobra.wordpress.com/2013/01/11/invandrare-for-sverigedemokraterna/

Läs nedan om en moderat som hoppat av moderaterna och varit med och skrivit en artikel med två SD medlemmar som också har utländsk bakgrund. Jag hoppas att denne duktige politiker går över till SD. Läs vad han anser om Reinfeldt m.m.

http://ladycobra.wordpress.com/2013/08/02/moderatpolitiker-hoppar-av-efter-debattartikel-med-sd/

                                                  

En annan moderat har kritiserat sitt eget parti p.g.a. att en radikal islamist som ser upp till Al Quidas andlige ledare sitter i försvarsutskottet i riksdagen för moderaternas…läs vad han anser nedan, samt lyssna på videos som handlar om muslimska brödraskapet och då förstår man vad de har för avsikter med europa..

Förstår inte varför politiker inte fattar att radikala islamister infiltrerar sig i poitiska partier för att få makt att ändra på samhället så det passar deras religion.. Waberi, moderaterna säger sig ju helst vilja leva i en islamistisk stat d.v.s. icke demokrati eller yttrandefrihet och med hemska sharialagar med otroligt grymma straff… ett av straffen kan ni se på video i inlägget hur man stenar en ung vacker kvinna ..

I nedanstående inlägg finns förklaring på ett ord i koranen som ger en muslim rätt att ljuga bara det gagnar islam, samt några verser ur koranen som talar för sig själva..

http://ladycobra.wordpress.com/2013/04/14/m-politiker-waberi-maste-ocksa-bort/

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar