söndag 19 maj 2013

Sverigedemokraterna JO-anmäler Trollhättans kommun

    
                                                     

Sverigedemokraterna meddelade igår att man anmäler Trollhättans kommun till Justitieombudsmannen (JO) efter beskedet om att en muslimsk man får 30 000 kronor i skadestånd efter att ha vägrat hälsa på en kvinna.

Partiet publicerade uppgiften i ett pressmeddelande igår eftermiddag.

Bakgrunden till skadeståndet var att en muslimsk man blivit anvisad en praktikplats på kommunens integrationsenhet. När han skulle hälsa på sina blivande medarbetare vägrade han hälsa på sin kvinnliga arbetsledare genom att ha henne i hand. Mannen påstod att han inte kunde ta henne i hand utan att behöva tvätta handen efteråt.

Vägrade ta kvinna i hand – belönas med 30 000

Mannen vände sig till Diskrimineringsombudmannen (DO) men beviljades ett skadestånd på 30 000 kronor från kommunen innan DO ens hunnit ta upp fallet. Beslut om skadeståndet fattades av kommunens förvaltningschef Said Niklund, som även han är invandrare från Mellanöstern.

– Det här fallet är mycket upprörande. Att en man som vägrar ta kvinnor i hand skall tilldömas skadestånd och att en kvinna som utsätts för kränkande särbehandling skall tilldelas en varning är helt absurt och ett hån mot såväl jämställdheten som den svenska värdegrunden, säger Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson i pressmeddelandet.


Jimmie Åkesson säger i pressmeddelandet dessutom att ”principerna bakom den mångkulturalistiska ideologin är förkastliga och ohållbara”.

Källa: Fria Tiders artikel
http://www.friatider.se/sverigedemokraterna-jo-anmaler-trollhattan


Detta är ju upprörande.. om beslutet fattats av en förvaltningschef som är från mellanöstern och sannolikt har islam som religion, men varför säger ingen ifrån när det gäller detta.. Jättebra att SD JO anmäler detta..

Men när man läser om den smygfilmade imanen i england som säger vad han tycker om europas bidragssystem och mer skrämmande ord så undrar man hur det skall sluta i Europa..tror det kommer bli stora motsättningar då islamister infiltrerar sig i politiska partier och i andra samhällsposter där de kan påverka i islamistisk riktning.

Läs nedan.
http://ladycobra.wordpress.com/2013/02/19/smygfilmad-imam-vi-ar-som-en-tsunami-over-europa/

Läs också nedanstående och lyssna på moderaternas radikala islamist i försvarsutskottet i riksdagen, som också säger att man tar inte en kvinna i handen m.m. kontroversiella åsikter, och länkar att gå in på som berör honom och hans islamistiska friskola i Göteborg där det förekommit allvarliga kränkningar mot elever.

En moderat politiker har uttryckt sitt missnöje mot sitt parti att de har denna radikala islamist i riksdagen.               

http://ladycobra.wordpress.com/2013/04/14/m-politiker-waberi-maste-ocksa-bort/


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar