onsdag 22 maj 2013

Reinfeldt: De boende i Husby kan väl stoppa ungdomarna själva?

    

Statsminister Fredrik Reinfeldt vill inte se tuffare tag från polisen sa han på en presskonferens på rosenbad klockan 15:25 idag. Istället tycker han att det är upp till de boende i Husby att själva sätta stopp för kravallerna.


Statsministern kom flera gånger tillbaka till begreppet ”arga unga män”.

– Vi har i Sverige grupper av arga unga män som tror att man med våld kan och bör förändra samhället, sa Reinfeldt vid presskonferensen.


– Att använda våld är inte ett sätt att använda sin yttrandefrihet i Sverige, vi kan inte låta våldet styra.
Statsministern sa även att ”lag gäller lika för alla överallt” samt talade om vikten av att stå upp för det arbete som polis och räddningstjänst gör.


– Vi har enats om att betala skatt för att finansiera ett polisväsende och ett rättväsende som upprätthåller lag och ordning, sa han.


På frågan om vad regeringen anser att man ska göra just nu blev svaret.
– På kort sikt handlar det om att få lugn där det har varit oroligt. Jag tycker vi ska ge tillbaka Husby till dem som bor i Husby. De vill ha lugn och ro och vill kunna komma ut på morgonen utan att mötas av utbrända bilar.


Någon utökad polisinsats och krafttag mot de kriminella invandrargäng som kastar sten på polis och brandkår samt tänder eld på folks bilar trodde däremot inte Fredrik Reinfeldt på. Istället ville han lägga ansvaret på att få lugn på gatorna på de boende i Husby.


– Det är de som måste sätta stopp, det är de som måste säga att de vill ha lugn och ro.


Källa: http://www.friatider.se/reinfeldt-de-boende-i-husby-kan-val-stoppa-ungdomarna-sjalva
http://www.friatider.se/sverige-brinner-men-var-ar-reinfeldt


Det börjar ju likna upplopp i muslimska länder som det är i sverige nu..Varför inte ta reda på varför ungdomarna ropar religiösa stridsuttalanden när de kastade sten m.m. som en invandrarkvinna berättade…alltså kan det ju inte ha att göra så mycket med att polisen i självförsvar råkade skjuta mannen som hotade med machete och inget hjälpte för att få honom att sluta med detta.
Radikaliseringen i sverige har ju fått fart och detta tar inte politiker på allvar.

Nedan en föreläsning om islam, mycket intressant att lyssna på denne professor, väl värt att lyssna på.

     



Jag undrar över varför ingen ifrågasätter om detta har med radikaliseringen i förorterna att göra?? Ungdomarna ropade ju Gud är störst på arabiska när de kastade sten och brände bilar…
En somalisk journalist som arbetade i sverige,, tröttnade på att vara journalist då hon fick höra att hon inte fick ta upp detta om radikaliseringen i förorten Rinkeby m.m. som hon var uppröd över, för man sa att det var för känsligt och att om man tog upp detta så skulle SD få många fler röster.Hon blev trakkaserad av muslimer för att hon haft synpunkter på detta. Hon har nu flyttat tillbaka till Somalia för hon anser det lika farligt att bo i sverige.
Läs nedan.
http://ladycobra.wordpress.com/2013/05/22/journalisten-amun-abdullahi-jag-trodde-pa-journalistiken/

Många invandrare röstar på SD lyssna nedan på en invandrare när han ringer till ring P1 och talar om vad han tycker, Jan Guilou intervjuas och talar om vad han anser om SD, lyssna på detta i nedanstående länk.

http://ladycobra.wordpress.com/2013/01/11/invandrare-for-sverigedemokraterna/

Moderaterna har en radikal islamist i riksdagen i försvarsutskottet, kan inte Reinfeldt tala med honom så han får förklara
varför det sker upplopp i förorterna och kanske han kan få reda på lite om islam och hur radikala islamister tänker.

En moderat politiker är kritisk till moderaternas radikala islamist och vill få bort honom, läs nedan.

http://ladycobra.wordpress.com/2013/04/14/m-politiker-waberi-maste-ocksa-bort/

Vad kostar det med denna massiva invandring? och vad får dessa invandrare för bidrag, detta talar inte media om och inte politiker heller..Men nedan kan ni läsa fakta om skattefria bidrag till invandrare som minsan är generösa.. vilken svensk skattebetalare får någonting skattefritt? Statistik över ensamkommande ungdomar finns även med i länken samt videos där hycklande politiker säger ett när de vet att de blir filmade och något helt annat när de blir filmade med dold kamera.


http://ladycobra.wordpress.com/2012/12/18/sveriges-ekonomi-och-okade-kostnader-for-invandringen/
 
Att moderaterna är för ökad invandring kan ju bero på att de har en radikal islamist i försvarsutskottet i riksdagen som verkligen har kontroversiella åsikter så t.o.m. en moderat politiker reagerat och anser att han bör tas bort frånmoderaterna. Läs nedan.

http://ladycobra.wordpress.com/2013/04/14/m-politiker-waberi-maste-ocksa-bort/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar