tisdag 21 maj 2013

Mobbar anfaller och rånar svenskar under kravallerna

    
     



– Folkmassor överfaller och rånar svenskar
– Kravaller i Tensta, Rinkeby, Kista
– Stora delar av Västerort brinner
– Bror till SD-politiker en av de skadade


Stora civila oroligheter pågår just nu i Stockholms invandrartäta förorter. Vid flera tillfällen har upploppsmakarna nu börjat anfalla slumpmässiga svenskar i allmänhet och inte längre enbart polisen och räddningstjänsten. Ett 20-tal människor ska ha överfallit en person som är bror till SD-politikern Christoffer Dulny i närheten av Husby och minst en ytterligare en person ska ha blivit oprovocerat misshandlad och rånad i närbelägna Kista samma kväll.


Stora kravaller pågick under natten i Husby, Kista, Tensta och Rinkeby. Stora delar av Västerort drabbades av upploppen och bland annat har en skola, en färdtjänstbuss och tre bilar stuckits i brand under oroligheterna.


Invandrarungdomar anföll polisen och räddningstjänsten med bland annat stenkastning. Samtidigt kom rapporter om att civila svenskar överfallits oprovocerat på flera håll av invandrargäng.


– Det har varit fyra upplopp under kvällen med stenkastning mot polis och brandkår. Just nu är det ett stort ungdomsgäng som drar runt, de flyttar på sig hela tiden och så kastar de sten. Så det är stor social oro, sade Diana Sundin, polisens presstalesman, till Fria Tider vid 23.15-tiden.


En av de svenskar som överfölls under upploppen är bror till SD-politikern Christoffer Dulny, andre vice ordförande för Sverigedemokraterna i Stockholm stad.


Källa: Fria Tiders artikel, där ni kan se fler bilder och läsa mer om detta.
http://www.friatider.se/mobbar-anfaller-och-ranar-svenskar-under-kravallerna


Det kan inte vara bara missnöje med polisen utan det verkar vara ett hat mot svenskar eller (kuffar) som man kallar icke muslimer för inom islamistiska kretsar. Lyssna på videoinslaget där det framkommer att en lärare säger att ungdomarna ropade ut stridsbudskap i religionens namn som visar på en radikalisering bland dessa muslimer..vilket hon ansåg vara oroande att man använder religiösa ord under vandaliseringar och stenkastning.

Läs nedan om vad en iman predikat om bisragssystemen i Europa.

http://ladycobra.wordpress.com/2013/02/19/smygfilmad-imam-vi-ar-som-en-tsunami-over-europa/

I nedanstående inlägg så finns det videos som visar vilka åsikter muslimska brödraskapet har och som är skrämmande.

http://ladycobra.wordpress.com/2013/04/14/m-politiker-waberi-maste-ocksa-bort/

Lyssna på en diskussion om islam nedan.








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar