lördag 18 maj 2013

Sköt med automatvapen på skola i Göteborg – minst en skadad



Sköt med automatvapen på skola i Göteborg – minst en skadad
Göteborg.En person öppnade eld med en K-pist på Hammarkulleskolan i Göteborg strax efter klockan sju på fredagskvällen uppger polisen. Media tonar ned händelsen.

Det ska ha funnits mycket ungdomar på platsen som flydde i panik när någon började skjuta. Kvart över åtta på kvällen klassificerades händelsena i Hammarkullen som en så kallad ”särskild händelse”.

– Jag såg en man springa med en k-pist i handen och en sjal över huvudet, säger ett vittne till Aftonbladet, som har publicerat en notis om händelsen under rubriken ”Skottlossning i Hammarkullen” längst ned på sin förstasida.

Senare på kvällen uppgav Göteborgs Posten att en person kom in till Sahlgenska sjukhuset med lättare skador.


– Han är lindrigt skadad. Vi håller förhör med honom nu, sade Ingemar Johansson på polisens ledningscentral till GP vid midnatt.

Polisen har inlett en förundersökning om mord alternativt dråpförsök.
Vittnen uppger att en man i 20 – 25 års åldern sågs på platsen med någon form av vapen i samband med skottlossningen.

Källa: Fria Tiders artikel
http://www.friatider.se/skottlossning-pa-skola-i-goteborg


Typiskt att Media tystar ned sådant, anser att den kvinnliga journalisten från Somalia hade helt rätt att i sverige tystas folk ned för att inte tala om negativa händelser som har med denna massinvandring att göra, för att inte SD skall få röster,, detta sade hon i ett program i uppdrag granskning med Janne Josefsson som vanligt var det ett bra program Janne Josefsson gör.


Den kvinnliga journalisten från Somalia valde att inte fortsätta arbeta som journalist i sverige därför att hon kände att hon tystades ned när hon pratade om radikaliseringen i Rinkeby m.m. hon flyttade sedan tillbaka till Somalia då hon ansåg det vara farligar att vara kvar i sverige där tydligen inte yttrandefrihet och fri journalistik finns.

Läs om henne nedan.
http://www.svt.se/ug/jag-trodde-pa-journalistiken

Nedan videoreportage från Kalla Fakta om Rinkeby och radikaliseringen m.m.



Även i Rosengård finns problem, anses som lika farligt att vara i som i Irak.

Jag undrar också varför man inte berättar öppet om skattefria bidrag för invandrare och kostnader för denna ansvarslösa flyktingpolitik, men detta vill ingen skriva om.
Gå in på nedanstående länk som innehåller fakta om skattefria bidrag och kostnader för invandringen samt flera videos, bland annat om hycklande politiker som säger ett när kameran är påslagen och något helt annat om invandringen när de blir filmade med dold kamera.

http://ladycobra.wordpress.com/2012/12/18/sveriges-ekonomi-och-okade-kostnader-for-invandringen/

Att moderaterna är för massinvandring är ju förståeligt då de har en radikal islamist i riksdagen i försvarsutskottet som har verkligen kontroversiella åsikter så t.o.m. en moderat politiker har reagerat, se nedanstående inlägg.

http://ladycobra.wordpress.com/2013/04/14/m-politiker-waberi-maste-ocksa-bort/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar