måndag 13 maj 2013

Cirka 80 tips har lämnats till polisen om försvunna 20 åriga Vatchareeya Bangsuan i Boden


    
imagehandler


Polisen meddelade på söndagsförmiddagen att de fortsätter att arbeta med fallet genom att behandla de tips som har lämnats. I nuläget har cirka 80 tips inkommit och ett flertal kriminalpoliser samt IT-tekniker är sysselsatta med ärendet.

På lördagskvällen meddelade organisationen Missing People Sweden att man ska genomföra ännu en skallgång i Boden efter Vatchareeya Bangsuan.

Skallgången kommer att starta vid 12-tiden på söndagen och de som vill delta uppmanas att komma till Slipvägen i Boden.

Det senaste spåret efter den 20-åriga kvinnan är en signal från hennes mobiltelefon för en vecka sedan.

Aktivt Facebook-konto

Under lördagen framkom dock uppgifter om att Vatchareeya Bangsuans Facebook-konto varit aktivt. Men enligt Aftonbladet är det inte 20-åringen som varit inloggad på kontot, utan hennes mamma.

- Hon var inne på hennes konto i går kväll och tittade på grejer, och i stället för att logga in på sitt eget konto har hon använt hennes, säger en familjemedlem till kvällstidningen.


Källa Norrbotttenskurirens artikel
http://www.kuriren.nu/nyheter/default.aspx?articleid=6836701


Jag tycker det är mystiskt att inte föräldrarna slagit larm tidigare om att flickan var försvunnen och efter försvinnandet så var ju flickans facebook konto aktivt, men det kan man ju läsa att det var mamman som varit inne på dotterns konto… Får verkligen hoppas att flickan återfinnes och är vid liv.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar