söndag 5 maj 2013

HATKAMPANJEN MOT SD




                                                       
    

Jag anser att det råder sandlådenivå i riksdagen, då man gör allt för att motarbeta SD till och med kan man rösta för förslag som ett parti egentligen inte gillar för att helt enkelt förstöra för SD…Man låter alltså hellre sverige kollapsa under denna invandring som kostar massor med miljarder per år och som skattebetalarna får vara med att betala för att staten skall kunna försörja alla dessa som kommer hit och får försörjningsbidrag som är skattefria, illegala flyktingar får förmåner som ingen svensk skattebetalare kan drömma om och som många fattigpensionärer skulle vara överlyckliga att få.


NEDAN KAN NI LÄSA OM SVERIGEDEMOKRATERNAS ÅSIKTER I STÄLLET FÖR ATT HA FÖRUTFATTADE MENINGAR OM DERAS ÅSIKTER. MÅNGA LYSSNAR BARA PÅ HATKAMPANJEN MOT SD OCH TROR ATT DE ÄR RASISTISKA, MEN DET ÄR DE JU LÅNGT IFRÅN, OM JAG VISSTE DETTA SKULLE JAG ALDRIG FÖRSVARA DEM SOM JAG GÖR I DETTA BLOGGINLÄGG.


https://sverigedemokraterna.se/vara-asikter/


Lyssna på Jimmy Åkessons tal nedan som är jättebra.

MÅNGA KANSKE INTE LYSSNADE PÅ JIMMY ÅKESSONS VÅRTAL 2013 NEDAN.



I NEDANSTÅENDE INLÄGG KAN NI LÄSA FAKTA PÅ SKATTEFRIA BIDRAG TILL INVANDRARE, SAMT UPPGIFTER PÅ KOSTNADER FÖR DENNA ANSVARSLÖSA FLYKTINGPOLITIK, INLÄGGET ÄR INTE FRÅN SVERIGEDEMOKRATERNAS HEMSIDA UTAN FRÅN MIN BLOGG. INNEHÅLLER VIDEOS DÄR POLITIKER FRÅN KD, S OCH M SÄGER NÅGOT HELT ANNAT OM INVANDRINGEN NÄR DE BLIR FILMADE MED DOLD KAMERA ÄN STRAX INNAN DÅ DE VISTE ATT DE BLEV FILMADE. MYCKET INTRESSANT.

http://ladycobra.wordpress.com/2012/12/18/sveriges-ekonomi-och-okade-kostnader-for-invandringen/

Lyssna på Jan Guilous uttalande om SD som han noga granskat i flera dagar på förfrågan av aftonbladet.

VISSA HAR ANKLAGAT SD FÖR ATT VARA KVINNOFIENTLIGA,OCH VAD DE HAR FÅTT DETTA IFRÅN DET UNDRAR JAG.

LYSSNA PÅNEDANSTÅENDE TAL I ALMEDALEN, DÄR SD KVINNAN SOM REPRESENTERAR KVINNORNA I SD TALAR OM HEDERSVÅLD OCH KVINNOMISSHANDEL, VÅLDTÄKTER M.M.OCH ANSER ATT DET MÅSTE GÖRAS NÅGOT ÅT DESSA PROBLEM. HAR INTE HÖRT NÅGOT ANNAT PARTI PRATA JUST OM DETTA ÄMNE HEDERSVÅLD OCH KVINNORFÖRTRYCK, VÅLDTÄKTER M.M. UTOM SD.

 INTE ENS FEMINISTERNA I VÄNSTERPARTIET HAR TAGIT UPP DETTA SOM NÅGOT VIKTIGT.

      Att moderaterna och miljöpartiet är för ökad invandring kan ju bero på att de har radikala islamister i riksdagen.
Läs om detta i nedanstående länkar.


http://ladycobra.wordpress.com/2013/04/14/m-politiker-waberi-maste-ocksa-bort/


http://ladycobra.wordpress.com/2013/04/13/miljopartiets-mehmet-kaplan-bjod-in-kritiserad-antisemit-till-sveriges-riksdag/

 I NEDANSTÅENDE INLÄGG KAN NI LYSSNA PÅ EN INVANDRARE SOM RINGER RING P1 OCH BERÄTTAR VAD HAN TYCKER OM INVANDRINGEN, ÄVEN YTTERLIGARE SAMTAL TILL RING P1 FINNS MED. INVANDRARE FÖRSTÅR OCKSÅ ATT DET GÅR INTE ATT TA IN TUSENTALS MED MÄNNISKOR VARJE ÅR SOM SEDAN HAMNAR I BIDRAGSBEROENDE OCH ARBETSLÖSHET, SÅ DÄRFÖR HAR SD FLERA INVANDRARE SOM STÖDJER DEM.

http://ladycobra.wordpress.com/2013/01/11/invandrare-for-sverigedemokraterna/



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar