tisdag 26 mars 2013

V-förslag: Gör Malmö till fristad för illegala invandrare




    
                                                    


Vänsterpartiet tycker att Malmö ska bli en samlingsplats för illegala invandrare och föreslår därför att kommuninvånarna ska gå ihop och gömma illegala invandrare.


– Det går att påverka på det kommunala planet, det har vi visat. Men nu är det dags att ta ytterligare steg. Jag vill uppmana alla människor och alla aktörer i Malmö att ställa upp för solidariteten och bidra till att göra Malmö till Sveriges första fristad för papperslösa, säger Daniel Sestrajcic, ordförande för Vänsterpartiet Malmö, i ett pressmeddelande.

http://news.cision.com/se/vansterpartiet-malmo/r/vansterpartiet-malmo–gor-malmo-till-en-fristad-for-papperslosa-,c9390990

Runt hälften av Malmö kommuns invånare är inte etniska svenskar.
Källa: nedanstående artikel.
http://www.friatider.se/v-forslag-gor-malmo-till-fristad-for-illegala-invandrare


Nedan kan ni läsa om skattefria bidrag för invandrare, samt lyssna på intervju med moderaternas radikala islamist i försvarsutskottet, videos med hycklande politiker som säger något annat om invandringen när de tror att de inte är filmade, intressanta artiklar m.m. flera videos i nedanstående länk.
http://ladycobra.wordpress.com/2012/12/18/sveriges-ekonomi-och-okade-kostnader-for-invandringen/


I England har man blivit betydligt hårdare i regler för invandringen, men de har ju också enormt många invandrare i landet, lyssna på videoreportaget från CNN London där islamister säger rakt ut att de tänker ta över england, se nedanstående länk.


http://ladycobra.wordpress.com/2013/03/25/storbritannien-planerar-varldens-hardaste-invandringslagar/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar