lördag 2 mars 2013

C-förslag: Ge alla illegala invandrare uppehållstillstånd

Centerpartiet i Stockholm skriver i en debattartikel i SvD läs nedan,

http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/ge-de-papperslosa-amnesti_7959690.svd

att de vill att samtliga illegala invandrare som uppehåller sig i landet ska få uppehållstillstånd i en så kallad amnesti.

Trots att rekordlågt väljarstöd för C föreslår nu ordföranden för C i Stockholm Per Ankersjö och ordförande för Stockholms Centerkvinnor, Stina Bengtsson, att samtliga illegala invandrare som uppehåller sig i landet ska ges uppehållstillstånd i en amnesti.

”En amnesti skulle lösgöra potentialen hos tusentals personer”, påstår duon och framhåller bland annat Raoul Wallenberg som förebild.

I de senaste opinionsmätningarna inför riksdagsvalet har C legat under eller precis på fyraprocentsspärren till Riksdagen. Kräftgången för partiet eskalerade efter att det nya partiprogrammet offentliggjordes som bland annat inkluderade lönedumpning, fri invandring och slopad skolplikt, samt månggifte.
Källa: nedanstående länk.

http://www.friatider.se/c-forslag-ge-alla-illegala-invandrare-uppehallstillstand


Jag börjar tro att centern vill att staten ( vi skattebetalare) skall betala ut ännu fler skattefria bidrag, nu till de som inte har rätt att vara i sverige enligt utredning av migrationsverket, då de saknar asylskäl.
Räcker det inte med dessa bidrag som nu betalas ut till mängder med invandrare..se fakta på bidrag som är skattefria i nedanstående länk, samt andra uppgifter som är intressanta.


http://ladycobra.wordpress.com/2012/12/18/sveriges-ekonomi-och-okade-kostnader-for-invandringen/


Gå även in på nedanstående länk som visar att invandrare är för SD som ökar ständigt.

http://ladycobra.wordpress.com/2013/01/11/invandrare-for-sverigedemokraterna/


"Svensk ekonomis nestor" Assar Lindbeck anser att en kollaps kommer ske ang. invandringen. Läs nedan.


http://ladycobra.wordpress.com/2013/02/21/kollaps-att-vanta-om-invandringen-fortsatter-enligt-framstaende-ekonom/


Gunnar Sandelin socionom och journalist, skriver rakt ur hjärtat vilket inte alla vågar göra..läs hans mycket läsvärda uttalanden i nedanstående länk.

http://www.newsmill.se/artikel/2012/06/14/vet-allm-nheten-om-att-migrationsverket-r-knar-med-kraftigt-kad-invandring#comments

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar