söndag 10 mars 2013

“Muslimer i Väst har ingen respekt för ert system”

När Sabatina James stiger upp i talarstolen hos danska Trykkefrihedsselskabet, tar hon genast över lokalen. Det spelar ingen roll att hon har berättat sin historia många gånger förut – flykten från den muslimska familjen med rötter i Pakistan, konverteringen till kristendom och hennes outtröttliga arbete för flickor och kvinnor i Västvärlden som flyr hederskulturen.

När hon står framför publiken gör hennes engagemang att vi alla känner oss utvalda.

Vi kastas mellan tragik och komik medan hon berättar sin egen historia, varvad med islamisk doktrin och kultur.

Det är träffande och smärtsamt att lyssna på. Hon talar om det många av oss har börjat förstå: hedersproblematiken, maktstrukturerna, våldet och hyckleriet inom den islamiska världen. Och Sabatina James är stenhård i sin kritik mot Västvärlden.


Hon fördömer politikerna och de så kallade antirasisterna i lika hårda ordalag som hon fördömer den muslimska världens ledare. Och allra tuffast är hon mot de muslimer som inte vågar stå upp och säga ifrån, de tysta ”moderata muslimerna”. 


Det är lätt att förstå varför salafister och moderata muslimer avskyr Sabatina James. Hon exponerar och avslöjar deras lögner och deras taktik.

Och mycket riktigt står en bil och väntar på henne utanför lokalen när mötet är slut. En tjusig, silverfärgad BMW står parkerad alldeles utanför möteslokalen med ett ungt, muslimskt par i. Polisen konstaterar efteråt: ”De var nog inte ute efter att skada henne, bara skicka en signal om att de vet vad hon håller på med.”

Sabatina James är väl medveten om hur farligt hennes arbete är. Ändå säger hon det som måste sägas: Europa måste stå upp för de värderingar som byggde Västvärlden. Det som nu pågår är en kamp mellan två vitt skilda civilisationer.

– Islam kan inte jämföras med demokrati och yttrandefrihet. Detta insåg Europa och därför separerade ni religionen från staten. Därför fortsatte Europa att utvecklas medan den arabiska muslimska världen har fastnat i 600-talet, säger Sabatina James.




KÄLLA: läs vidare i nedanstående artikellänk, där hon öppenhjärtligt säger vad hon tycker..


http://avpixlat.info/2013/03/10/muslimer-i-vast-har-ingen-respekt-for-ert-system/

Nedan några verser ur koranen


Era hustrur1 är för er som en åker; beträd därför er åker, när och som ni önskar - men sörj först för era själar.(Surah 2:223; fördjupning)


Hustrun har, som sig bör, rättigheter mot mannen motsvarande dem han har mot henne; hans rätt ligger dock ett steg framför hennes.
(Surah 2:228; fördjupning)



O ni som tror, tag icke judarna och de kristna till vänner.3 De är varandras vänner. Och den av er som tar dem till vänner är sannerligen en av dem. Allah vägleder förvisso icke det orättfärdiga folket.
(Surah 5:51; fördjupning)



Om ni är rädda att inte kunna behandla de faderlösa med rättvisa, tag då andra kvinnor som är tillåtna för er till hustrur - två eller tre eller fyra; men begränsa er till en enda om ni inte tror er om att kunna behandla dem alla lika - eller vänd er till någon av dem som ni rättmätigt besitter. Detta gör det lättare för er att undvika partiskhet.
(Surah 4:3; fördjupning)


Upplever ni uppror från kvinnornas sida2, ska ni först tala till dem, sedan (får ni använda negativa uppmuntringar som att) överge dem i sängen, sedan får ni (som sista alternativ) slå dem.
(Surah 4:34; fördjupning)


TROENDE! Gå inte till bön1 om ni befinner er i omtöcknat tillstånd, utan vänta till dess ni vet vad ni säger. Gör det inte heller i ett tillstånd av stor rituell orenhet, utan skölj först hela kroppen; undantagna är de som befinner sig på resa. Om någon av er är sjuk eller befinner sig på resa eller just har förrättat sina behov eller haft beröring med kvinnor och inte finner vatten, skall han ta ren jord och stryka över ansikte och händer. Gud utplånar och förlåter mycken synd.
(Surah 4:43; fördjupning)


Profet! Säg till dina hustrur och dina döttrar - och till alla troende kvinnor - att de utanför hemmet noga sveper om sig sina ytterplagg; på så sätt blir de lättare igenkända som anständiga kvinnor och undgår att bli ofredade. Gud är ständigt förlåtande, barmhärtig.
(Surah 33:59; fördjupning)


Taqiyya

En rätt att ljuga inför en ickemuslim, bara det gagnar Islam. Letade förklaringen på Youtube och på Googel ang ordet Tagiyya.
Läpparnas bekännelse är inte samma sak som hjärtats sök på
“Three Things About Islam” på Youtube.
Jag letade på länken och det var verkligen intressant läsning, läs själv och lyssna själv.

http://www.youtube.com/watch?v=Ib9rofXQl6w

Även i nedanstående länk fanns förklaring på detta ord Taqiyya.

http://www.thereligionofpeace.com/Quran/011-taqiyya.htm

Referenser:
1. Bernström, K. Mohammed, "Koranens budskap", Proprius Förlag, 2002
2. Khalifa, Rashad, "Koranen, Det Sista Testamentet", Islamic Prod., 1998
3. Sadiqa, Qanita, "Den Heliga Qur'anen", Islam International Publ. Ltd., 1988
4. Safa, F. Reza, "Inside Islam", s. 41, Charisma House, 1996
5. Källberg, Knut-Göran, "Reportage: Självmordsbombare", Expressen Magasinet, s. 21-22, Söndag-Måndag, 12-13 Dec. 2004
6. Caner, Ergun & Emir, "Unveiling Islam", s. 64, 219, Kregel Publ., 2002
7. Spencer, Robert, "Jihad Watch", 12/3 2005
8. Morey, Robert, "Islams invasion", s. 127-129, Livets Ords förlag, 2003
9. Abdullah Al Araby, "Islam Review", 9/4 2005

Gå även in på nedanstående videolänk som handlar om Muslimska brödraskapet, en man som flytt från ett muslimskt land till Norge berättar själv och varnar Europa för islaminiseringen.

http://www.youtube.com/watch?v=Uyje6mXPjQQ


I nedanstående länk, finns en video där en f.d. iransk kvinna, berättar vad som hände henne när hon vägrade bära slöja och vad hon anser om religionen islam. Finns även ett videoinlägg där en f.d. iranier ringer till ring P1 SR och vädjar att få slippa böneutrop från minareten i Stockhoolm där han bor,, han blir väckt kl 4 på morgonen och 5 ggr om dagen måste han lyssna på dessa utrop.

http://ladycobra.wordpress.com/2013/01/11/iranier-vill-slippa-boneutrop-fran-minaret-i-sverige/

Verkar stämma det denna modiga kvinna säger, när man läser nedanstående ord som en predikande iman säger om Europa.

http://ladycobra.wordpress.com/2013/02/19/smygfilmad-imam-vi-ar-som-en-tsunami-over-europa/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar