torsdag 14 mars 2013

Miljöpartiet hotar bryta regerings­samarbete

Miljöpartiet hotade sent på onsdagskvällen att avbryta samarbetet med regeringen om partiet inte får igenom långtgående invandringspolitiska krav. Bland annat vill Miljöpartiet att polisen slutar upp med att jaga illegala invandrare och att regeringen går med på än mer generösa asylvillkor än idag.


Det blå-gröna regeringssamarbetet inleddes 3 mars 2011 då Miljöpartiet gick med på att stödja regeringen i utbyte mot att partiet fick igenom långtgående krav inom sin viktigaste profilfråga. Regeringen Reinfeldt valde att samarbeta med Miljöpartiet i uttalat syfte för att förhindra att Sverigedemokraterna fick inflytande över migrationspolitiken och för att straffa dem som röstade partiet med en ännu mer liberal invandringspolitik.

– Är det så att regeringen inte är beredd att genomföra den förändring som vi varit överens om att göra, så finns det inget samarbete längre. Eftersom det är vad regeringen kommunicerat i dag – ja, då finns det inget samarbete längre, säger Miljöpartiets språkrör Gustav Fridolin till Dagens Nyheter.

Regeringen är pressad av ett växande antal lokalpolitiker som är starkt kritiska till regeringens generösa invandringspolitik. Många kommuner går ekonomiskt på knäna och på flera håll aviseras tuffa sparpaket inom vård, skola och omsorg för att ha råd med de tusentals invandrare som just nu söker sig till Sverige varje vecka.

Miljöpartiet uppges dock rösta för de redan liggande förslagen i riksdagen som ska erbjuda illegala invandrare fri skolundervisning och sjukvård.
Källa: nedanstående artikel

http://www.friatider.se/miljopartiet-hotar-bryta-regeringssamarbete

MP hade på onsdagskvällen ett krismöte där man fattade beslutet att hota säga upp samarbetet, detta efter att migrationsminister Tobias Billström (M) uppgett att regeringen inte är beredda på att gå med på MP:s krav avseende “särskilt ömmande omständigheter”.
Om inte statsminister Fredrik Reinfeldt (M) under torsdagen kommer med att annorlunda besked än Billström, har MP för avsikt att avbryta det migrationspolitiska samarbetet.

Källa nedanstående artikellänk där ni kan läsa mera.

http://avpixlat.info/2013/03/14/mp-hotar-bryta-migrationsoverenskommelsen/

Jag undrar vilken fantasivärld Miljöpartiet och övriga vänsterpartister lever i, verkar som de inte förstår att denna ansvarslösa invandring kostar massor med miljarder och som skattebetalarna får vara med om att betala.

JAG UNDRAR VAD MILJÖPARTIET HÅLLER PÅ MED DÅ MAN LÄSER DERAS MOTION ENLIGT NEDAN? ÄR DET DETTTA SOM MP ANSER ÄR VIKTIGT FÖR SVERIGES VÄL?

ATT TA BORT GAMLA HISTORISKA STATYER FRÅN PLATSER DÄR DE STÅTT I MASSOR MED ÅR?

MEN MP VERKAR JU VARA ETT ICKE REALISTISKT TÄNKANDE PARTI SÅ DET ÄR KANSKE INTE SÅ KONSTIGT ATT DE ÄGNAR SIG ÅT EN MOTION SOM DENNA ISTÄLLET FÖR ATT TA TAG I SVERIGES PROBLEM MED ARBETSLÖSHET OCH KRIMINALITET OCH SVERIGES EKONOMI MED ÖKADE KOSTNADER FÖR EN ANSVARSLÖS ASYL OCH MIGRATIONSPOLITIK.

TRODDE DET VAR ETT SKÄMT NÄR JAG LÄSTE DENNA MOTION, SE NEDAN I LÄNKEN.

http://ladycobra.wordpress.com/2012/10/14/miljopartiets-motion-skamt-eller-historiefornekelse/  


Dessa invandrare som kommer hit som asylsökande, har nog trott att de kommer till ett jätterikt land där fälfärden är på topp,, men den sjunker ju hela tiden p.g.a. ansvarslös asyl och migrationspolitik. Jag menar att man kan inte ta in hur många som hellst i en livbåt, då sjunker den och det är lika med sverige.

Gå in och läs i nedanstående länk, där det finns fakta på skattefria bidrag för invandrare samt andra uppgifter på kostnader i samband med denna ansvarslösa flyktingpolitik som förs.
Intervju med moderaternas radikala islamist i försvarsutskottet i riksdagen,samt intressanta artiklar och videos.

http://ladycobra.wordpress.com/2012/12/18/sveriges-ekonomi-och-okade-kostnader-for-invandringen/

Gå in på nedanstående länk och läs vad en predikande iman säger om bidragssystemen i Europa och detta sade han när han blev smygfilmad...mycket skrämmande ord.

http://ladycobra.wordpress.com/2013/02/19/smygfilmad-imam-vi-ar-som-en-tsunami-over-europa/


I Nedanstående länk kan ni läsa vad en modig muslimsk kvinna säger som konverterat till kristendom och som håller föredrag om islam som hon lämnat.

http://ladycobra.wordpress.com/2013/03/10/muslimer-i-vast-har-ingen-respekt-for-ert-system/

Även Herman Lindqvist är emot denna politik som förs nu, läs i nedanstående inlägg.

http://ladycobra-beliver.blogspot.se/2012/12/herman-lindqvist-totalsagar-nya-sverige.html

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar