lördag 23 mars 2013

DN: Billström en ”smutsig” rasist









Tobias Billströms uttalande om personer som gömmer flyktingar har inte gått DN förbi. Nu kallar den vänsterliberala tidningens kultursida migrationsministern för rasist – och "smutsig".


                                       

Malin Ullgren på DN Kultur kan inte förstå varför Tobias Billström tillåts sitta kvar på sin post som minister efter hans uttalande om att flyktingsmugglare sällan är ”blonda och blåögda”.

”Ett högoktanigt rasistiskt uttalande, fullt i klass med de grövsta citaten ur valstugereportaget. Intressant också att det Billström säger, det säger han inte till en förklädd reporter utan i ett officiellt intervjusammanhang”, skriver Ullgren.

Men hon nöjer sig inte med att kalla migrationsministern för rasist – hon passar dessutom på att meddela att Billstöm är ”smutsig”.

”Jag tyckte om bilden av den passionerade Reinfeldt, som jävlar i mig inte släppte en rasist över bron. Den gjorde mig tryggare i en skrämmande tid. Men jag kan inte längre hålla isär rene Reinfeldt och smutsige Billström. De hänger ihop”, skriver Malin Ullgren i Bonniertidningen.
Källa: nedanstående artikel.

http://www.friatider.se/dn-billstrom-en-smutsig-rasist


Jag undrar vad är det som är rasistiskt i detta uttalande?? Att berätta sanningen att det inte är svenskar mest som gömmer illegala flyktingar utan kanske deras egna landsmän.

Vad är rasism?

Att värna om sveriges ekonomi och framtid?

Att tycka att det inte går att föra denna ansvarslösa flyktingpolitik?

Att ha synpunkt på en religion? Vilken ras hör en religion till??

Vad kallar man dem som skriker hora och andra hemska ord till svenska kvinnor och våldtar och rånar, misshandlar, vandaliserar m.m. som tack för att de fått uppehållstillstånd och skattefria bidrag och bostad som skattebetalarna varit med att betala för? medan de inte bidrager till en krona till välfärden de får ta del av och som minskar nu eftersom det saknas pengar som går till bl.a. flyktingmottagande.


Gå in på nedanstående länk och se fakta på dessa skattefria bidrag, se också videos med uttalanden från hyckande moderat, socialdemokrat, och kristdemokrat angående invandringen...de säger något helt annat när de blev filmade med dold kamera.

http://ladycobra.wordpress.com/2012/12/18/sveriges-ekonomi-och-okade-kostnader-for-invandringen/

Billström är i alla fall rak och säger vad han tycker och ingen hycklare,, men hyckleri är tydligen populärt bland många journalister samt vissa politiker utom SD. Tycker att SD skall värva honom, han skulle bli en bra riksdagsman för SD.

Om nu dessa som smutskastat Billström tror att genom att säga detta tror att de blir populära och att de kommer ta ifrån SD några röster,, så är inte fallet utan tvärsom..Det visar att de är inte för yttrandefrihet och demokrati och det är oroande.


Många invandrare reagerar över att sverige tar in så många flyktingar då de som redan är här måste leva på bidrag i många fall livet ut då det saknas arbete.. hur skall då alla dessa nyanlända kunna få ett arbete.

Läs nedanstående inlägg.

http://ladycobra.wordpress.com/2013/01/11/invandrare-for-sverigedemokraterna/  



3 kommentarer:

  1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

      Radera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera