tisdag 19 mars 2013

Den 1 juli träder den nya vansinniga vårdlagen för illegala i kraft




Pakten mellan regeringsalliansen och miljöpartiet har lett till denna lag, ett av flera vansinniga beslut. Den 1 juli träder den nya vårdlagen i kraft som är tvingande för alla landsting att följa. Den reglerar landstingens skyldighet att erbjuda vård till personer som vistas i Sverige illegalt. Inte undra på att omvärlden skrattar åt oss.


Lyssna på Jimmy Åkessons mycket kloka åsikter.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=-nFGYB0sQoI

I juni 2012 enades regeringen och Miljöpartiet de gröna om att personer som håller sig undan verkställighet av avvisnings- eller utvisningsbeslut och personer som vistas i landet utan att ha ansökt om nödvändiga tillstånd för detta ska få tillgång till subventionerad vård motsvarande den vård som asylsökande har tillgång till idag. Överenskommelsen är en del av ramöverenskommelsen om migrationspolitiken som de båda parterna enades om den 3 mars 2011. Promemorian innehåller förslag som syftar till att genomföra förslagen i överenskommelsen mellan regeringen och Miljöpartiet de gröna.

Promemorian

Vi skrev om detta nyligen och efterlyste då propositionen, som var på väg. I dag ligger den uppe.

Regeringen föreslår att personer som vistas i Sverige utan tillstånd ska erbjudas samma subventionerade hälso- och sjukvård som asylsökande. Vuxna personer som vistas i landet utan tillstånd ska erbjudas vård som inte kan anstå inklusive tandvård samt mödrahälsovård, preventivmedelsrådgivning och vård vid abort.

Utöver detta är landstingen fria att erbjuda vård, upp till samma nivå som för bosatta. Barn som vistas i landet utan tillstånd ska erbjudas fullständig hälso- och sjukvård inklusive regelbunden tandvård. Landstingen ska också erbjuda personer som vistas i landet utan tillstånd en hälsoundersökning och vård enligt smittskyddslagen.

Regeringen

Prop. 2012/13:109 Hälso- och sjukvård till personer som vistas i Sverige utan tillstånd
Källa: nedanstående länk.

http://avpixlat.info/2013/03/19/den-1-juli-trader-den-nya-vansinniga-vardlagen-for-illegala-i-kraft/#more-50742

Räcker det inte med dessa skattefria bidrag till invandrare som inte betalar en krona i skatt för den välfärd som de får ta del av, medan välfärden minskar p.g.a. att pengarna inte räcker till, skall vi nu också betala vård för de som inte har rätt att vistas här, för de har ju redan fått asylansökan prövad och har inte tillräckliga skäl att få stanna här..alltså är de illegala flyktingar.

Får nu dessa fri tandvård och sjukvård på skattebetalarnas bekostnad,, så anser jag att detta är orättvist mot dem som betalar skatt.

Finns ju ingen anledning att illegala flyktingar att inte stanna kvar i landet om de nu får sådana förmåner utan att tillföra sverige någon krona i skatt. Om man tar in för många i en livbåt så sjunker den, och det är lika med sverige.




Nedan kan ni läsa fakta på skattefria bidrag för invandrare.

http://ladycobra.wordpress.com/2012/12/18/sveriges-ekonomi-och-okade-kostnader-for-invandringen/  


Nedan kan ni läsa om vad en smygfilmad iman under predikan uttalar sig om bidragssystemen i Europa..skrämmande.

http://ladycobra.wordpress.com/2013/02/19/smygfilmad-imam-vi-ar-som-en-tsunami-over-europa/

Nedanstående är intressant att läsa.

http://ladycobra.wordpress.com/2013/03/11/ekonomidocent-invandringen-kostar-110-miljarder-per-ar/


Norge har insett att ökad välfärd inte går i hop med ökad invandring.
Läs nedan.

http://ladycobra.wordpress.com/2013/02/16/norge-ingen-framtida-valfard-med-fortsatt-invandring/


Norsk syster tidning sågar Aftonbladet, läs nedanstående.

http://ladycobra.wordpress.com/2013/02/03/norsk-systertidning-sagar-aftonbladet/


 
 
                         

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar