onsdag 11 september 2013

Upplopp och bilbränder i Tensta och Uppsala

    
picture374779

Natten till onsdag brände ungdomar i Tensta nio bilar och kastade sten på polisen. Samtidigt eldhärjades tre bilar i Uppsala.

Det blev en orolig natt i den invandrartäta förorten Tensta i nordvästra Stockholm. Strax innan klockan tre på morgonen fick polisen larm om att bilar brann vid Järingeplan, skriver lokaltidningen Mitt i Stockholm. http://www.mitti.se/?p=55027

En polispatrull som kom till platsen utsattes för stenkastning av ett ungdomsgäng. Efter att polisen skickat förstärkningar lyckades de driva bort ungdomarna så att räddningstjänsten kunde arbeta ostört.


Därefter tog det inte mer än en knapp timme innan bilbränder återigen rapporterades, den här gången vid Risingeplan. Sammanlagt brann nio bilar i Tensta under natten.
– På Järingeplan brann det två bilar, det flög lite under radarn. Men på det andra larmet brann det sju bilar och det är lite mer än vanligt, säger Jacob Påhlman på Västerortspolisen till Aftonbladet.
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article17448786.ab


Även i Uppsala stacks flera bilar i brand tidigt i morse, rapporterar Upplandsnytt. Totalt tre fordon eldhärjades. Omkring klockan halv sex brann en bil på S:t Persgatan i centrala Uppsala. Elden spred sig till en bil som stod parkerad i närheten. Vid samma tid stacks ytterligare en bil i brand i Sävja, strax söder om staden.

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=114&artikel=5642608

Referens: http://www.friatider.se/upplopp-och-bilbrander-i-tensta-och-uppsala


Inte nog med att denna ansvarslösa flyktingpolitik kostar oss skattebetalare massor med pengar, utan även dessa bränder och stenkastning, vandalism m.m. Vore det inte bättre dessa som vandaliserar försökte skaffa sig ett arbete, men det finns ju inga arbeten till dem som redan kommit hit hur skall då det finnas arbete till alla dessa som nu beviljas permanent uppehållstilsstånd från Syrien med efterföljande familjer??


Nedan lite fakta på skattefria bidrag för våra nya innevånare, samt uppgifter på kostnader för flyktingpolitiken, statistik m.m. intressanta artiklar och videos.

http://ladycobra.wordpress.com/2012/12/18/sveriges-ekonomi-och-okade-kostnader-for-invandringen/


Lyssna även på debatten mellan Jimmy Åkesson och Ullenhag i Agenda.
http://ladycobra.wordpress.com/2013/09/09/debatt-agenda-jimmie-akesson-sd-vs-erik-ullenhag-fp/


SD kritiserar kyrkan för att ha blivit en politisk kyrka, som anställer Imaner och vill byta ut ordet Gud mot Hen med flera tokiga idéer. SD vill att kyrkan skall vara kristen och inte politisk.

http://ladycobra.wordpress.com/2013/09/06/sd-tv-rosta-sverigedemokraterna-i-kyrkovalet/

http://lt.se/nyheter/1.810001-sd-har-flest-invandrare-pa-vallistan

http://ladycobra.wordpress.com/2013/01/11/invandrare-for-sverigedemokraterna/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar