torsdag 19 september 2013

Regeringen satsar på invandrare i ny budget

    
fartyget


Det står klart att invandrare är vinnarna och skattebetalare förlorarna när regeringen har presenterat budgeten för 2014 i sin helhet under onsdagen.


Bland annat syns effekterna av Sveriges rekordstora invandring. Inför 2014 kommer regeringen att anslå 12,4 miljarder kronor till utgiftsområdet ”Integration och jämställdhet”, vilket är 2 miljarder mer än under 2013 och dubbelt så mycket jämfört med 2012. Storsatsningar kommer att göras på så kallade utsatta området.


En annan utgiftspost som regeringen väljer att satsa på är det internationella biståndet, som ökar till 32 miljarder kronor per år i den nya budgeten.


Skatten på öl och vin höjs med 7 procent. Det innebär att skatten på en burk starköl med alkoholhalten 5,5 procent blir 4:40 kronor.


Svenska lönetagare betalar idag näst högst skatt i hela OECD-området, enligt färsk statistik. Endast danskarna har det sämre.

Referens:
http://www.friatider.se/regeringen-satsar-pa-invandrare-i-ny-budget


Jag anser att staten tar pengar från skattebetalarna och ger till dem som inte betalar en krona i skatt. Läs fakta på olika skattefria bidrag för invandrare samt kostnadsberäkning för flyktingpolitiken, samt intressanta videos och artiklar.


http://ladycobra.wordpress.com/2012/12/18/sveriges-ekonomi-och-okade-kostnader-for-invandringen/


http://ladycobra.wordpress.com/2013/07/27/en-invandrarkvinna-med-3-barn-far-mer-i-skattefria-bidrag-an-en-lakare-far-i-lon/


Jag förstår att Anders Borg vill skattefinansiera moskéer http://www.dagen.se/nyheter/borg-sekular-stat-inte-alltid-bast/


                                               

då moderaterna har en radikal islamist i försvarsutskottet i riksdagen och vill säkert göra honom glad.
Läs kritik mot M angående denne kontroversiella man, som ser upp till Al Quidas andlige ledare.

http://ladycobra.wordpress.com/2013/04/14/m-politiker-waberi-maste-ocksa-bort/


Reinfeldts hat mot SD saknar motstycke, han kan t.o.m. sälja sig till motståndare bara för att försöka sabbotera för SD.


Rena sandlådenivån. Men detta hjälper inte , framgångarna för SD är ju tydliga och väldigt många invandare röstar på SD som gillar SD för att de är emot fundamentaslistik Islam.

http://lt.se/nyheter/1.810001-sd-har-flest-invandrare-pa-vallistan


Lyssna på en invandrare som verkligen säger vad han tycker om SD m.m.

http://ladycobra.wordpress.com/2013/01/11/invandrare-for-sverigedemokraterna/


Ytterligare kritik mot Reinfeldt av avhoppad moderat.

http://ladycobra.wordpress.com/2013/08/02/moderatpolitiker-hoppar-av-efter-debattartikel-med-sd/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar