lördag 21 september 2013

Somalier berättar: Därför våldtar vi nordiska kvinnor

    

Den norska nyhetskanalen P4 har intervjuat två somaliska män och en senegales i den utsatta stadsdelen Grönland i Oslo om varför invandrares våld mot norska kvinnor är så omfattande – och svaren är chockerande.


– Helt ärligt, norrmän är förjävliga, säger en somalier.


En av de intervjuade somalierna säger till radions reporter, Abid Raja, att en anledning till att invandrare våldtar och trakasserar norska kvinnor är att de inte täcker sig med slöja.


– Hör på nu. Norska kvinnor klagar över att utländska män gör ditt och datt men grunden till att det sker många våldtäkter är att norska kvinnor går runt nästan nakna, säger den 26-årige somaliern till P4.

– Och så klagar de på att de våldtas? Det är deras eget fel.
En senegales berättar att alkohol är en del av problembilden.
– När vi dricker mycket och blir fulla händer det att vi överfaller dem, men när vi inte dricker angriper vi inte kvinnor, utan respekterar dem, berättar han.

I Oslo begås de allra flesta våldtäkter av invandrare och statistik i Sverige vittnar om samma sak. Särskilt flitiga våldtäktsmän är invandrare från vissa länder i Mellanöstern och Nordafrika, som enligt statistik från Brottsförebyggande rådet (PDF s. 107) http://www.pdf-archive.com/2011/05/08/br-1996-2-invandrares-och-invandrares-barns-brottslighet-1/ är misstänkta för 20 gånger så många våldtäkter per capita som svenskar.


Fotnot: Intervjun sändes för första gången av P4 den 14/5 -08. Noten är tillagd i efterhand.

Källa: http://www.p4.no/story.aspx?id=272134


Referens: http://www.nyhetspressen.se/2713773.html

http://www.friatider.se/somalier-berattar-darfor-valdtar-vi-nordiska-kvinnor


Nedan statistik från BRÅ Sverige.
Varför mörkläggs fakta som Brås egen information visar enligt nedan?


I Brottsförebyggande Rådets rapport ”Invandrare och invandrares barns brottslighet 1996:2″ framgår det att invandrare är överrepresenterade med 4,5 ggr jämfört med svenskar beträffande brottskategorin våldtäkt. Störst överrepresentation har invandrare från de muslimska länderna Algeriet, Marocko, Libyen, Tunisien och Irak.


Brå tittade på socioekonomiska faktorer som en förklaring till överrepresentationen men kom fram till att detta inte förändrade bilden i någon avgörandeutsträckning.

I rapporten skrev Brå att det kan ”konstateras att invandrarnas överrepresentation inte beror på ogynnsam fördelning av ålder, kön, bostadsort och socioekonomisk status.”


I Brå-rapporten ”Brottslighet födda i Sverige och utlandet 2005:17″ framgår det att situationen inte förändrats nämnvärt sedan den förra rapporten gjordes. Den totala överrepresentation, liksom överrepresentation beträffande brottskategorin våldtäkt är ungefär densamma för invandrarkollektivet som helhet. I denna rapport redovisas inte våldtäktsmännens ursprungsland på samma sätt som i den förra rapporten.


Det konstateras dock att personer från Nordafrika har den totalt sett högsta överrepresentationen beträffande samtliga brott varför det är rimligt att anta att det även denna gång är män från muslimska länder som har den största överrepresentationen också beträffande våldtäkt.


Det generella mönstret tycks vara detsamma även i andra länder. Den norska tidningen Aftenposten rapporterade 2005-09-01 att utomeuropeiska män låg bakom två tredjedelar av de anmälda våldtäkterna i Oslo, trots att de bara utgör 14% av befolkningen.

Varför anses det som rasistiskt eller hets mot folkgrupp att berätta sanningen???? varför skydda grova våldtäktsmän som har utländsk härkomst. mer än någon annan våldtäktsman?? Är det inte rasistiskt att våldta Svenska och Norska kvinnor?


ENLIGT NY STATISTIK FRÅN BROTTSFÖREBYGGANDE RÅDET 2010
ANMÄLDES 17.167 SEXUALBROTT I SVERIGE.


Våldtäkt och försök till våldtäkt står för drygt en tredjedel av alla anmälda sexualbrott. I knappt en tredjedel av de polisanmälda fallen, är den som har utsatts för våldtäkt under 15 år.
http://www.expressen.se/nyheter/1.2433195/sexoffer-kranks-i-rattsprocesser


VEM TÄNKER PÅ DESSA UTSATTA KVINNOR SOM I MÅNGA FALL FÅR PSYKISKA MEN FÖR LIVET EFTER EN VÅLDTÄKT OCH SOM FÅR EN NEGATIV INSTÄLLNING TILL MÄN EFTER EN VÅLDTÄKT.

Skall samhället ta mer hänsyn till gärningsmännen än offren? I nuläget verkar det så i Sverige.
Inte ens i Taxi är kvinnor säkra i Sverige, Se videos nedan.


Så ser man på våldtäkter i Norden utomlands.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar