fredag 27 september 2013

Ullenhag: Mer pengar till massinvandringen

     
ullenhag-goten
Bilden ovan är från Ullenhags besök i Rosengård, med polisskydd. Okänd fotograf.


Integrationsminister Erik Ullenhags (FP) senaste gettosejour börjar komma till sin ände. I veckan har han låtsats vara engagerad i Rosengårdsbornas liv och aviserar nu att han – som brukligt är numera – ämnar sätta sprätt på ännu mer pengar för att hålla igång den konstgjorda andningen.

– Jag får ett brett kontaktnät och en bred bild över hur Malmö ser ut. Malmö har en otrolig skaparkraft, mycket entrepenörskap och mycket duktiga människor men samtidigt stora sociala utmaningar, säger Erik Ullenhag.

Med start i höst ska 15 så kallade utsatta stadsdelar runtom i Sverige få extra pengar – bland annat Rosengård och Seved i Malmö. Mer pengar ska också läggas på svenskundervisningen, men samtidigt ska även hårdare krav ställas på nyanlända som inte ska kunna tacka nej till jobb på annan ort.

– Nästan alla man träffar säger att man vill komma i arbete. En del kan tycka det är lite tufft om jag säger att man då får man vara beredd att flytta. Men de flesta jag träffar köper det resonemanget, säger Erik Ullenhag.


Lyssna på Sveriges radio angående detta.
http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=96&artikel=5658178

Referens: http://avpixlat.info/2013/09/27/ullenhag-mer-pengar-till-massinvandringen/


LYSSNA PÅ DAVID LÅNG SD SOM TALAR I RIKSDAGEN OM MASSINVANDRINGEN, MYCKET BRA TALAT!                                               


FAKTA PÅ SKATTEFRIA BIDRAG OCH KOSTNADER FÖR NUVARANDE FLYKTINGPOLITIK SOM KOMMER ÖKA DRAMATISKT DÅ DET KOMMER TUSENTALS FLER FLYKTINGAR SOM FÅR PERMANENT UPPEHÅLLSTILLSTÅND.LÄS NEDAN.

http://ladycobra.wordpress.com/2012/12/18/sveriges-ekonomi-och-okade-kostnader-for-invandringen/

Invandrare som redan är här börjar reagera över att det kommer så många asylsökande hit, då det inte finns arbete till dem som redan är här.Därför har SD väldigt många invandrare som röstar på dem och även arbetar för dem, speciellt kristna från mellanöstern som flytt p.g.a. de är förföljda för sin kristna tro.


Lyssna på en invandrare som ringer Ring P1 och säger vad han tycker om SD, lyssna även på Jan Guilou som noga granskat SD och som säger vad han tycker, samt lyssna på Jimmy Åkesson som har som vanligt kloka ord att säga.

http://ladycobra.wordpress.com/2013/01/11/invandrare-for-sverigedemokraterna/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar